Haberler

Eczacılar, "Beyaz Önlük Giyme Töreninde Bir Araya Geldi

Eczacılık mesleğinin akademik kuruluşunun 179'uncu Yılı, Ege Üniversitesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, İzmir Eczacı Odası ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği işbirliğinde yapılan "Eczacılık Günü" programı kapsamında "Beyaz Önlük Giyme Töreni" ve "Meslekte 30. ve 50. Yılını Dolduran Üyeler Plaket Takdim Töreni" gerçekleştirildi.

Programa, Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Esra Baloğlu, Eczacılık Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, akademisyenler, eczacılar ve öğrenciler katıldı.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde birinci sınıf öğrencileri eczacılık mesleğinin akademik kuruluşunun 179'uncu yılı nedeniyle düzenlenen törende beyaz önlüklerini giydi. "Beyaz Önlük Giyme Töreni" öncesi konuşan Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Esra Baloğlu, "Bu güzel ortamda eczacı meslektaşlarımın ve öğrencilerimin Eczacılık Günü'nü kutluyorum. Törene katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki nice günlerde buluşmayı diliyorum ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından birinci sınıf öğrencilerine beyaz önlükleri Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Esra Baloğlu, Eczacılık Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ve öğretim üyeleri tarafından giydirildi. Etkinliğin devamında "Meslekte 30. ve 50. Yılını Dolduran Üyeler Plaket Takdim Töreni" gerçekleştirildi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title