Haberler

Ece Gürsel, Annesine "Yalakalık" İçin Dövme Yaptırdı

Ünlü Manken Ece Gürsel, Annesine "Yalakalık" Yapmak İçin Koluna Annesinin İsmi Olan "Yıldız" Şeklinde Dövme Yaptırdı.

Ünlü Manken Ece Gürsel, annesine "yalakalık" yapmak için koluna annesinin ismi olan "yıldız" şeklinde dövme yaptırdı.

Vahe Kılıçarslan ile birlikte Yataş Home Showroom'un açılışına katılan Ece Gürsel, Adanalılar'ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Dövmeye çok düşkün olduğunu söyleyen Gürsel, bu yüzden annesinin kendisine kızdığını ifade etti. Vücudunun çeşitli yerlerinde 7 adet dövme bulunan Gürsel, kendisine kızan annesi Yıldız Gürsel'e "yalakalık" yapmak için sol koluna "yıldız" şeklinde dövme yaptırdığını söyledi.

1.5 yıl önce de sağ ayağına ünlü filozof Nitcze'nin "Beni öldürmeyen acı güçlendirir" sözünü yazdırdığını, bunun kendisinin hayat felsefesi olduğunu ve yapılan kötülüklerin kendisini güçlendireceği anlamına geldiğini belirten 24 yaşındaki manken Ece Gürsel, "1 hafta önce yaptırdığım 7. dövmem Çince aşk anlamına geliyor. Dövmelere olan ilgimden dolayı annem bana kızıyor. Ben de anneme 'yalakalık olsun' diye yaptırdığım annemin ismini çağrıştıran 'yıldız' dövmem var. Annem kızıyor, ama ne yapayım? Bu bir

hastalık, önüne geçemiyorsunuz" dedi.

Showroomun açılış kurdelesini Adana Valisi İlhan Atış ve Yataş İcra Kurulu Başkanı Yavuz Altop birlikte kesti.

(HT-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title