Haberler

Ecdadın İzinde Kültür Gezilerine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Gürsu Belediyesi'nce gerçekleştirilen "Ecdadın İzinde Şehir İçi Kültür Gezileri" ilçe halkından yoğun ilgi alıyor.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her hafta çarşamba günleri yapılan "Ecdadın İzinde Şehir İçi Kültür Gezileri" yoğun katılımla gerçekleştirilmekte.
Kültür gezilerine olan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hemşehrilerimizin böyle sosyal faaliyetlere ilgili olması bizleri daha da fazla faaliyet yapmaya yönlendiriyor. Haftada bir gün olan gezilerimizi talep olması halinde diğer günlerde de yapmaya başladık. Gezilerimize her yaş grubundan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.
"Kültür ve Sanat Şehri Gürsu" sloganıyla, 1 Kasım 2017 – 30 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kültür gezileri kapsamında; Tophane, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Muradiye Külliyesi'ne geziler yapılmakta. Geziler sırasında katılımcılara ücretsiz öğle yemeği ve çeşitli ikramlar sunulmakta.
Haftada bir gün olarak, çarşamba günleri düzenlenen geziler yoğun ilgi nedeniyle farklı günlerde de gerçekleştirilmeye başlandı. Ücretsiz olan gezilere katılmak isteyenlerin Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapması gerekmekte.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Işık Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title