Haberler

DYP: "Derin Devlet Bu İktidardır"

DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Derin Devlet Bu İktidardır" Dedi.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "derin devlet bu iktidardır" dedi.

Adan, yaptığı yazılı açıklamada Hrant Dink cinayeti ve çevresindeki gelişmelerin, bir komployla karşı karşıya olduğumuzu ortaya koyduğunu savundu.

"Başbakan olmak demek, sadece ihalelerle ilgilenmek, bürokrat atamalarını gerçekleştirmek değildir" diye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çatan Adan,

"Fırat kıyısındaki koyunun hesabını vermek için iktidar isteyenler, bugün bu sözlerini unutmakta, kendilerine ait sorumluluğu başkalarının üzerine atarak aradan sıyrılmaya çalışmaktadırlar" dedi.

Adan, şöyle konuştu:

"Açıkça ifade ediyorum: Her türlü cinayetten, karanlık ilişkiden, bağlantılardan sorumlu olan yegane makam iktidar makamıdır. "Derin devlet" laflarının arkasına sığınarak bu kirli gömleği tıpkı milli görüş gömleği gibi çıkarıp atmak mümkün değildir.

O iktidar gömleği adamın sırtına yapışır ve şaibeyi iktidarın kendisi haline getirir. O yüzden derin devlet, doğrudan hükümetin kendisidir. Milletimiz bu iktidarı tasfiye ederken aynı zamanda beceriksizliği, basiretsizliği, aldığı emanetin hakkını veremeyen zavallılığı tasfiye edecek, derin milletin bağrından kendi iradesini ortaya çıkartacaktır."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title