Haberler

DYP'den İstifa Eden Belediye Başkanı AK Parti'ye Geçti

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne Bağlı Saltukova Beldesi'nin DYP'li Belediye Başkanı Adil Düzlü, AK Parti'ye Geçti. Başkan Düzlü'nün Rozetini TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Taktı.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Saltukova Beldesi'nin DYP'li Belediye Başkanı Adil Düzlü, AK Parti'ye geçti. Başkan Düzlü'nün rozetini TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan taktı.

Belediye Başkanı seçildiği DYP'den yaklaşık 1 ay önce istifa eden Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, AK Parti'nin İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda AK Parti'ye geçti. Yine DYP'den istifa eden 4 Belediye Meclisi üyesiyle birlikte AK Parti'ye geçen Adil Düzlü'nün rozetini takan Milletvekili Toptan, Saltukova'nın kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Saltukova'nın büyük Filyos Projesi'nin kalbi olduğunu belirten Toptan, "Filyos Projesi hayata geçmeye başladı. 2-3 ay içinde havaalanı da açılacak. Böylelikle Saltukova, sadece Zonguldak'ın değil Batı Karadeniz Bölgesi'nin de kalbi olacaktır. Saltukova'nın akıllı başa ihtiyacı vardı. Adil Düzlü de geçmişiyle bu yükün altından kalkacak kişiliğe sahiptir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Celil Uzun da, geçen ay Sivriler Belediye Başkanı'nın AK Parti'ye geçtiğini hatırlatarak, "Şimdi de Saltukova Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi AK Parti'ye geçti. Bu bizim teşkilatın gücünü gösterir. Bunun devamı da gelecektir" şeklinde konuştu.

AK Parti'ye geçen Başkan Düzlü ise, gelişmekte olan bölgede Saltukova'nın gelişmesi için mücadele ettiğini belirterek, "Umarım Saltukova'nın gelişmesi için üzerimize düşeni yapmışızdır. Hayırlı olsun" diye konuştu.

(OS-AK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title