Haberler

Düzce: Bolu Dağı'nda Kayan Tır'lar Trafiği Felç Etti

Türkiye'nin En Önemli Geçiş Güzergahlarından Olan Bolu Dağı'nda Kar ve Buzlanma Nedeniyle Kayan Tır'lar, Yolun Trafiğe Kapanmasına Neden Oldu. Yollarda Saatlerce Bekleyen Vatandaşların İmdadına İse Kızılay Yetişti.

Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından olan Bolu Dağı'nda kar ve buzlanma nedeniyle kayan TIR'lar, yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. Yollarda saatlerce bekleyen vatandaşların imdadına ise Kızılay yetişti.

D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde kayan TIR'lar trafiği felç etti. TIR'ların Bolu Dağı'nda kayarak Ankara istikametinde yolu kapatması yüzünden TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde ve D-100 Koroyolu'nda 10 kilometreye varan araç konvoyları oluştu. Yolda saatlerce bekleyen vatandaşların imdadına ise Kızılay ekipleri yetişti. Kaynaşlı TEM otoyolu çıkışanda Kızılay ekipleri vatandaşlara helva, ekmek, su ve kahve dağıttı. Vatandaşlar, yolun kapalı olmasına tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title