Haberler

Dursunbey-bigadiç Yolunda Genişletme Çalışması

Dursunbey ile Bigadiç ilçelerinin birbirine bağlayan yol Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılmaya başlandı.

Dursunbey ile Bigadiç ilçelerinin birbirine bağlayan yol Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılmaya başlandı.

Dursunbey ile Bigadiç'in kısal mahallelerinin bulunduğu Karamanlar Gazellidere, Taşpınar ve Bigadiç Kürse yolunda genişletme çalışması başlatıldı. Daha önce ulaşımın güçlükle sağlandığı yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda 4 metrelik yol yaklaşık 8 buçuk metre standardına getirilecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı açıklamada; "Mevsim şartlarının düzelmesi ile beraber Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemiz birlikte kırsal mahalle yollarımıza yoğun bir şekilde başladık. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Fen işleri dairesine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gördüğümüz yolda iki ilçeyi birbirine bağlayan yolumuz. Bu yol üzerinde hem Bigadiç'in hem de Dursunbey'in birçok köyü bulunuyor. Karamanlar Gazellidere, Taşpınar ve Bigadiç Kürse mahallelerinin bulunduğu bu yolda geniş çaplı bir çalışma başlattık. Daha önce dört buçuk beş metre arasında genişliği olan bu yolu, sekiz metre bandında bir yol standardına çevirip inşallah asfaltını atacağız. Büyükşehirimiz şu anda birçok yerde çalışmalarını yapıyor. Bu yaptığımız çalışmalarda Veliler, Şabanlar, Kavacık yolumuzu genişletiyoruz. Bunun haricinde Gökçedağ bölgemizde Kuzköy, Tezlik, Doğancılar yolunda çalışmalarımız ham olarak bitti. O bölgenin şu anda temel alt temel çalışmalarını yapıyoruz. Güvemalanı - Hindikler bölgesinde ki çalışmalarımız da sürüyor. İnşallah bu bölgelerde ki çalışmaların tamamlanmasının ardından sathi asfalt kaplamaya geçilecek" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Dursunbey Şefi Vacit Kahvecioğlu ve Muhtarların da katıldığı incelemede Bölge halkı bu yolun açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Dursunbey Taşpınar Bigadiç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title