Haberler

Dünyada Bir İlk’i Türkiye’de Gerçekleştirdi

Monster, Almanya Ve ABD'den Sonra Üniversitelilere Yönelik Kariyer Platformunu İlk Defa Türkiye'de Bir Sosyal Ağ İçerisinde Yayına Aldı.

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sosyal networking sitelerinde aktif ve yaratıcı bir şekilde var olan Monster bundan boyle ortakantin / Monster Üniversite ile gençlerin hayatlarının içerisine dahil olmaya devam edecek !

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen gençlik platformlarından ortakantin.com ile Türkiye'de monster.com.tr sitesiyle hizmet veren dünyanın ilk ve en büyük online kariyer sitesi Monster, yepyeni bir işbirliğine başladı: Monster'ın Türkiye'de ve dünyadaki tüm part-time iş ilanları ve staj olanakları bundan böyle gençlere ortakantin üzerinden ulaşılabilir olacak.

60'dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve dünya genelinde yüz binlerce işveren markalar ile işbirliği bulunan Monster, tüm dünyada farklı sektörlerden part-time iş ilanlarını, staj olanaklarını ve yeni mezun giriş seviyesi iş/kariyer fırsatlarını 262 farklı üniversiteden 120.000 üniversiteli üyesi bulunan Ortakantinde gençlerin zaman geçirdiklerde yerde onlara ulaştıracak. Ortakantin.com da bundan boyle Monster, hazırladığı özel kariyer sitesi Monster Üniversite ile iş ilanlarının yanı sıra farklı sektörlerden Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını genç yeteneklerle buluşturacak.

Deloitte, IKEA, Citibank gibi Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketleri gençlere işveren markalarını Monster Üniversite üzerinden tanıtırken, gençler hayallerindeki geleceğe ulaşmak için ihtiyaç duydukları tüm mesleki bilgilere, iş dünyasına hazırlık ipuçlarına ve binlerce yurt içi e yurt dışı part-time ve staj ilanına artık Ortakantin.com/monster üzerinden ulaşabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title