Haberler

Kastamonu'da Gazze'ye Destek İçin Hayır Çarşısı Açıldı

Güncelleme:

Kastamonu'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği tarafından Gazze'ye destek amacıyla hayır çarşısı açıldı. Ev kadınları tarafından yapılan çeşitli ürünlerin satışa sunulduğu çarşı, 3 gün boyunca hizmet verecek.

Kastamonu'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliğince Gazze'ye destek amacıyla hayır çarşısı açıldı.

Belediye Caddesi'ndeki bir iş yerinde düzenlenen hayır çarşısında, ev kadınları tarafından yapılan yiyecek, içecek, dekoratif ürünler ve el sanatlarından oluşan çeşitli ürünler Gazze için satışa sunuldu.

Vali Meftun Dallı, açılışta yaptığı konuşmada, Gazze'nin haftalardır tarihin gördüğü en büyük zulümlerden birini yaşadığını söyledi.

Zulmün bir an önce son bulmasını dileyen Dallı, "İnşallah en kısa zamanda o zulmü yapanları Cenabıhak kahreylesin. Duanın yanında fiili dua da lazım. Türkiye Gençlik Vakfımızın yaptığını fiili dua olarak kabul ediyoruz. Kardeşlerimizin hepsinden Allah razı olsun. Oradaki kardeşlerimizin acılarını, sıkıntılarını biraz olsa da dindirmesini temenni ediyorum." dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi Selim Önen ise hayır çarşısının 3 gün boyunca süreceğini belirterek, "Orada bir kardeşimize, bir yaralıya, bir nefes, bir can suyu olur niyetiyle çıktık yola. Rabbim bizleri mahcup etmesin, yaptığımız işleri kabul buyursun. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Açılışa AK Parti Milletvekili Halil Uluay, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Dünya

Kastamonu Gençlik Türkiye Gazze Uluslararası İlişkiler Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title