Haberler

Erdoğan'a Sıcak Karşılama

Başbakan Tayyip Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in Hannover Yakınlarında Düzenlenen 65. Yaşgünü Partisine Özel Davetli Olarak Katıldı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder’in Hannover yakınlarında düzenlenen 65. yaşgünü partisine özel davetli olarak katıldı.

ALMANYA'YA ELLERİ DOLU GİTTİ

İŞTE SICAK KARŞILAMANIN FOTOĞRAFLARI

Hannover yakınlarındaki Isernhagen kasabasındaki Seefugium isimli tatil ve seminer merkezinde verilen yaşgünü partisine Erdoğan’ın yanı sıra siyaset dünyasından önemli isimler katıldı. Çok sıkı güvenlik önlemleri alınan yaşgünü partisine Schröder’in yakın arkadaşı Carsten Maschmeyer ve ünlü Alman sinema sanatçısı hayat arkadaşı Veronika Ferres ve rock grubu Scorpions’tan Klaus Meine, Iran kökenli cerrah Madjij Samii de katıldılar.

Schröder’in yaşgünü partisini düzenlediği merkeze komşu olan bir Alman evin bahçesinin ön cephesine üzerinde "Vergi paralarıyla özel partilere hayır" pankartı astı. Yaşgünü partisine davetli olan Rusya Başbakanı Putin ve Fransa’nın eski Devlet Başkanı Chirac partiye gelmediler.

ATA uçağı ile dün Hannover-Langenhagen Havalimanı’na inen Erdoğan’ı, Schröder bizzat karşıladı. Schröder, Başbakan’a eşlik ederek otele kadar geldi. İkili otelde yarım saatlik bir görüşme yaptılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title