Haberler

Canlı Yayında 'Vajina' Argosu

Oscar Ödüllü Ünlü Yıldız Jane Fonda, Tv'de Canlı Yayın Sırasında, İngilizce'de "Vajina" Sözcüğü Yerine Kullanılan, Ancak "Aşağılayıcı" Anlamla Yüklü Argo Bir Sözcük Sarf Edince Herkesi Şoke Etti.

Oscar ödüllü ünlü yıldız Jane Fonda, TV’de canlı yayın sırasında, İngilizce’de "vajina" sözcüğü yerine kullanılan, ancak "aşağılayıcı" anlamla yüklü argo bir sözcük sarf edince herkesi şoke etti.

NBC televizyonu, izleyicilerden birkaç kez özür diledi. Olay, NBC’nin "Today Show" programında yaşandı. Jane Fonda, "Vajina Monologları" adlı ünlü oyunun yazarı Eve Ensler ile birlikte konuk olduğu programda, "vajina" sözcüğü yerine argoda hem bir küfür olan, hem de kadınları aşağılayıcı anlamı olan bir sözcüğü kullandı. Program, ABD’nin doğu yakasında naklen verildiği için, bu konuşmanın önlenmesi, teknik olarak mümkün olmadı. Birkaç dakika sonra, program sunucusu Meredith Vieira, bütün izleyicilerden özür diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title