Haberler

Dünya Kupası Ekrana Kilitledi

Almanlar Pazar Günü Oynanacak Almanya -avustralya Maçı İçin Gün Saymaya Başladı

ALMANLAR PAZAR GÜNÜ OYNANACAK ALMANYA -AVUSTRALYA MAÇI İÇİN GÜN SAYMAYA BAŞLADI

2010 Dünya Kupası'nın başlamasıyla herkez ekrana kilitlendi. Kupanın ilk karşılaşması Güney Afrika -Meksika maçını Almanyada halk açık hava 'Public Viewing' gösterileriyle kafe ve dondurmacılarda tv. İzledi. Fransaya sınır Almanya'nın Kehl kentinde Varujan Kuşçu 3.kez 'Public Viewing' organizesine imza attı.

ALMANLAR PAZAR GÜNÜNE HAZIRLANIYOR

Almanya'da da heyecan dorukta. Şampiyonanın başlamasıyla herkes futbolla yatıp kalkıyor. Almanlar pazar günü oynanacak Almanya -Avustralya maçı için gün saymaya başladı. Genç kızların giydikleri kıyafetlerde Almanya'nın kupayı kazandığı yıllar 1954-1974-1990 ve şimdi 2010 yazılı ifadesi yer alıyor. 20 yıldır kupaya hasret kalan Almanya şimdiden milli takımların ilk karşılaşmasında galibiyet bekliyor. Kehl, Offenburg, Achern, Lahr kentlerinde 'Public Viewing' alanları pazar gününe hazırlanıyor.

KUŞÇU KENTİ EĞLENDİRİYOR

Fanatik Fenerbahçeli ve Alman amatör liglerin eski futbolcusu Varujan Kuşçu, Kehl kentinde bu yıl 3. kez 'Public Viewing'i organize edip başarıyla isminden söz ettiriyor. Kehl Belediyesin yer tahsis etmesiyle bu yılki kupa heyecanını eğlenceye çevirip stad atmosferi yaşatan Kuşçu turnuvaların simgesi oldu.

DHA'ya konuşan Kuşçu, turnuvada Türkiye'nin olmaması hepimizi üzdü, biraz renksiz geçecek ama elimizden geldiği kadar herkezi memnun etmeye çalıştığını belirtti. Tüm turnuva maçlarını dev ekrana taşıyacak olan Kuşcu pazar günü oynanacak Almanya-Australya maçı için 'Public Viewing'e iki binden fazla katılım bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title