Haberler

Düğün Yolunda Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Konya'da içinde akrabalarının düğüne gitmekte olan ailenin bulunduğu otomobil, minibüsle çarpışarak takla attı.

Konya'da içinde akrabalarının düğüne gitmekte olan ailenin bulunduğu otomobil, minibüsle çarpışması sonucu takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Saraçoğlu Mahallesi Saraçoğlu Caddesi'nde meydana geldi. 52 yaşındaki Hüseyin Avcı, 49 yaşındaki eşi Meryem Avcı ile birlikte bir akrabalarının düğününe gitmek için otomobiliyle yola çıktı. Avcı yönetimindeki 42 BU 630 plakalı otomobil Saraçoğlu Caddesi Kanal Mevkisi'ne geldiğinde iddiaya göre önüne aniden plakası alınamayan üç tekerlekli motosiklet çıktı. Avcı, motosiklete çarpamamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıkan otomobil, karşı şeride geçip 42 yaşındaki Mustafa Göroğlu'nun kullandığı 42 CHD 91 plakalı minibüsle çarpışıp, takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Avcı, eşi Meryem Avcı, minibüste bulunan Mine Göroğlu, Halil Emre ve Sevgi Filikçi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Meryem Avcı, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Eşi Hüseyin Avcı'nın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title