Haberler

Düğün Minibüsü ile İşçi Servisi Çarpıştı: 1 Ölü, 15 Yaralı

Gaziantep'te Düğünden Dönenleri Taşıyan Minibüs ile İşçi Servisinin Çarpışması Sonucunda Bir Kişi Öldü, 15 Kişi de Yaralandı.

Gaziantep'te düğünden dönenleri taşıyan minibüs ile işçi servisinin çarpışması sonucunda bir kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kenan Evren Bulvarı Hanedan Plaza önünde meydana gelen kazada, bir düğünden gelen Ali T. yönetimindeki 27 E 1551 plakalı minibüs ile Mustafa A.'nın kullandığı bir halı fabrikası işçilerini taşıyan 27 S 3884 plakalı servis çarpıştı. Kazada, servis aracında bulunan işçiler Orhan Sevindik, Recep Birelli, Turgay Atılgan, Murat Aydoğan, Talip Karaugan, Mustafa Maraşlıoığlu ve Mustafa Atılgan ile minibüste bulunan Hatice Alpaslan, Hasan Polat, Mustafa Alpaslan, Hamza Tümer, Hasan Tümer, Recep Tümer, Eyüp Yozbatıran, Ali Tümer ve Ahmet Tümer yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hatice Alpaslan, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis olay yerindeki incelemelerini sürdürürken görgü şahitleri, kazanın meydana geldiği karayolunda sürekli kazalar meydana geldiğini ve yetkililerin uyarıcı levha ve ışıklandırma çalışması yapmalarını istedi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(OÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title