Haberler

Dtcf'de Eğitim ve Öğretime Ara Verildi

Ankara Üniversitesi (Aü) Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde (Dtcf), Karşıt Görüşlü Öğrenci Grupları Arasında Sabah Saatlerinde Çıkan Olayların Devamında 3'ü Öğrenci ve 3'ü Polis Olmak Üzere 6 Kişi Yaralandı.

Ankara Üniversitesi (AÜ) Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde (DTCF), karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında sabah saatlerinde çıkan olayların devamında 3'ü öğrenci ve 3'ü polis olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Olaylar nedeniyle DTCF'de eğitim ve öğretime 4 Haziran Pazartesi gününe kadar ara verildi.

AÜ DTCF'de sabah saatlerinde Baran Can adlı öğrencinin yaralanmasının ardından başlayan olaylarda İhsan Sezer, Abdullah Cebeci ve Şafak Yılmaz adındaki öğrenciler de yaralandı.

Yaralı öğrenciler İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Baran Can'ın Numune Hastanesi'nden Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Olaylarda 3 polis memuru da yaralandı.

Çevik kuvvet polisinin fakülte içinde ve önünde aldığı güvenlik önlemleri sürerken, grupların akşam saatlerinde polis kontrolünde okuldan çıkarılmaları bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title