Haberler

Doğan: "Farklı Kazanabilirdik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Çok Farklı Kazanacağımız Maçı Az Daha Berabere Bitirebilirdik" Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Çok farklı kazanacağımız maçı az daha berabere bitirebilirdik" dedi.

Doğan, Konyaspor'u 2-1 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk yarı zor olan maçı çok daha kolay hale getirebilme fırsatları yakaladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"İkinci yarı zeminin de sert olması nedeniyle iki takım da iyi pas yapamadı. Final paslarını iyi yapabilseydik, sonuç çok daha farklı olabilirdi. Maçın son dakikasında sıkıntı çektik. Çok farklı kazanacağımız maçı az daha berabere bitirebilirdik."

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da yaptığı açıklamada, "60. dakikadan sonra yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik, bırakın beraberliği galip bile gelebilirdik" dedi.

İkinci yarıya istekli, arzulu ve galibiyete inanarak başladıklarını vurgulayan Sağlam, "Oyunun başında kendi hatamızdan kaynaklanan kötü bir gol yedik. İkinci devrede etkili pozisyonlar bulduk. İkinci yarı futbol şansı yanımızda olmadı" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title