Haberler

Dizi Aşkı Gerçek Oldu!

Eski Sevgilisi Volkan Büyükanlı ile Ankara"da Bir Düğünde Sergilediği Samimi Tavırlar Nedeniyle Okan Bayülgen Yaklaşık 3 Ay Önce Yollarını Ayıran Top Model ve Oyuncu Berrak Tüzünataç, Aradığı Aşkı Sonunda Buldu.

ESKİ SEVGİLİSİ VOLKAN BÜYÜKANLI İLE ANKARA"DA BİR DÜĞÜNDE SERGİLEDİĞİ SAMİMİ TAVIRLAR NEDENİYLE OKAN BAYÜLGEN YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE YOLLARINI AYIRAN TOP MODEL VE OYUNCU BERRAK TÜZÜNATAÇ, ARADIĞI AŞKI SONUNDA BULDU.

'Elveda Rumeli'de iki sevgiliyi canlandıran eski Türkiye güzeli Tolgahan Sayışman ile Berrak Tüzünataç gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı.

Yeni sevgilisi ile önceki gece Cihangir"de bulunan bir mekana giden Tüzünataç, dizi rol arkadaşı ile samimi saatler yaşadı.

İlerleyen saatlerde kendisini görüntüleyen kameraları engellemek isteyen ünlü oyuncu, mekana polis çağırttı. Polis, gazetecilerin görevini yaptığı belirterek ı yapabilecekleri bir şey olamadığını mekandan ayrıldılar.

Uzun süre mekanda gazetecilerin gitmesini bekleyen Tüzünataç, daha sonra yeni sevgilisi ile mekandan birlikte çıkıp, ticari taksiye binip hızla mekandan uzaklaştı. Tüzünataç"ın sergilediği agresif tavırlar gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title