Haberler

Diyarbakırspor Maçının Ardından

Yılmaz Vural, Diyarbakırspor'u 1-0 Yendikleri Maç Sonrası Takdire Değer Bir Mücadele Ortaya Koyduklarını İfade Etti.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Diyarbakırspor'u 1-0 yendikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Kasımpaşa camiasının yüzünü güldürdüklerini ve takdire değer bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Umarım bu takım ligin sevilen ve sempati duyulan ekiplerinden biri olmaya devam eder. Önümüzdeki sezon daha farklı boyutlara getirmeye çalışacağız. Bu ligde mücadele etmek kolay olmayacak. Biz bu sene temeli attık, inşallah gelecek sene devamı gelecek" dedi.

Takımdaki geleceğiyle ilgili bir soruya ise Vural, "Benim açımdan bir problem yok. Yönetici arkadaşlarımla konuşup, bu konuya en kısa sürede netlik kazandıracağız" yanıtını verdi.Karşılaşma sonrası saha içinde yaşanan kavgada yer alan Kasımpaşalı futbolcu Murat Erdoğan, olayları tasvip etmediğini söyledi. Murat Erdoğan, maç sonunda Diyarbakırsporlu bir futbolcu ile konuşurken başka bir rakip futbolcunun gelip boğazına sarıldığını ifade ederek, "Ben de sinirlerime hakim olamadım. Onların yaşadığı stresi biliyoruz ama kavga ve dövüş ile futbol bağdaşmıyor. Olanları hoş karşılamadım. Onlar ligden düştü ama bizim de elimizden geleni yapmamız lazım. Geçen hafta da Sivasspor'a karşı yapmıştık. Ama bazen bu Türkiye'de suç oluyor. Ben yine de art niyet aramak istemiyorum" diye konuştu.Kavga sırasında Diyarbakırspor yedek kulübesinden bir yetkilinin de sahaya girip kendisine küfür ettiğini söyleyen Murat Erdoğan, şöyle devam etti: "Kendisini hiç tanımıyorum. Diyarbakırspor'u lekeleyen görüntüler bunlar. Koşarak geldi ve küfür etmeye başladı. Bıraksaydık bizi yenselerdi, o zaman erkeklik olarak karşılayacaklardı herhalde. Verdiğimiz mücadeleyi sanırım bazıları hatalı karşıladı. Diyarbakır'ı lekelemeye devam ediyorlar. Bu şekilde olmamalı. Biz onları kabullenmiş insanlarız. Ama onlar bu şekilde kendilerini ve halklarını baltalıyorlar."

Murat Erdoğan, Diyarbakırsporlu yetkilinin stattan ayrılırken de kendisine hakaretlerde bulunduğunu, ancak ona karşılık vermediğini belirtti.Diyarbakırspor'da teknik direktör Mehmet Budakın, ise iki takımın da iyi bir oyun sergilediğini, yedikleri golün ofsayt olduğu yönünde görüşler bulunduğunu söyledi. Budakın şöyle konuştu:

"Ben isterdim ki neticeyi futbolcular belirlesin. Bu şartlarda iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Sonuçta Kasımpaşa kazandı. Şansımızı son haftaya kadar taşımak isterdik. Küme düştüğümüz için üzgünüz. Koskoca bir sezonda lehine hakem hataları olmayan tek takım Diyarbakırspor'dur. Düşmemizin nedenlerinden sadece biri tabii ki bu. Onun dışında ekonomik nedenler, seyircimizin yaptığı hatalar ve teknik heyetlerin hataları da var. Ama hakem hataları bu sezon hiç lehimize olmadı.

Serhan TüRK/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title