Haberler

Diyarbakır Hava Üssünde Yoğun Trafik

Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı Üssünden Kalkan F-16 ve F-14 Savaş Uçakları, Kuzey Irak'taki PKK Kamplarını Bombalıyor.

Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı üssünden kalkan F-16 ve F-14 savaş uçakları, Kuzey Irak'taki PKK kamplarını bombalıyor.

Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı üssünden kalkan F-16 savaş uçakları, Kuzey Irak'taki PKK kamplarını bombaladı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Diyarbakır'da bulunan 181 ve 182 filo üssünden gün boyu kalkan F-16 ve F-4 savaş uçakları, uzun menzili füzelerle havalandı. Sınır bölgesindeki stratejik noktalara doğru havalanan 8 uçak, Kuzey Irak'ta bulunan PKK kamplarını bombalamak için keşif uçuşu yaptı. Irak sınırında bulunan Hakkari ve Şırnak'taki sınır bölgesini havadan kontrol eden

uçaklar, saatler sonra üslerine geri döndü. Diyarbakır hava üssünde hareketlilik yaşanırken, 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı üssünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Hava üssünde kurulan 2 radar 24 saat boyunca hava trafiğini izlerken, 1. derece yasak bölge olarak ilan edilen üssün çevresinde yeni mevziler kazıldığı gözlendi.

(AYŞ-FA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title