Haberler

Diyarbakır'da, Kamu Çalışanlarına Nevruz Uyarısı

Diyarbakır Valiliği, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personeli Nevruz Bayramı Etkinliklerine Katılmamaları Konusunda Uyardı.

Diyarbakır Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeli Nevruz Bayramı etkinliklerine katılmamaları konusunda uyardı.

Diyarbakır Valiliği, yarın kutlanacak Nevruz Bayramı'na ilişkin tüm resmi kurumlara genelge gönderdi. Vali Yardımcısı Erhan Koyuncu imzalı genelgede, kurum amirlerinden 21 Mart'ta kamu görevlilerine yıllık ve mazeret izni verilmemesi, idari izinli sayılmaması, hasta sevk kağıdı verilenlerin durumlarının ise takip edilmesi istendi.

Genelgede, Diyarbakır il sınırları dahilinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerin, memur, sürekli işçi, geçici işçi ve sözleşmeli personel dahil 21 Mart'ta yapılacak tören ve kutlamalara katılması halinde doğrudan adli ve idari yasal işlem yapılacağı belirtildi.

Konunun birim amirleri tarafından bizzat takip edileceğinin kaydedildiği genelgede, olası aksaklıklardan kurum amirlerinin sorumlu olacağına dikkat çekildi.

(FA-FA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title