Haberler

Diskoda Silahlı Kavgaya Karışan Gence 18 Yıl 6 Ay 15 Gün Hapis

Samsun'da Bir Otelin Diskosunda Çıkan Silahlı ve Bıçaklı Kavgada 5 Kişinin Yaralanmasıyla İlgili Olarak Yargılanan Genç, Toplam 18 Yıl 6 Ay 15 Gün Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Samsun'da bir otelin diskosunda çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişinin yaralanmasıyla ilgili olarak yargılanan genç, toplam 18 yıl 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, bir otelin diskosunda çıkan kavgada 4 kişinin tabancayla vurularak, 1 kişinin de bıçaklanarak yaralanmasının ardından silahlı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan A. Ö.'nün yargılanması bugün sona erdi. A.Ö., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, beraatını ve tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, A.Ö.'yü bir kişiyi öldürmeye teşebbüs ve 4 kişiyi yaralamak ve ruhsatsız silah suçundan toplam 18 yıl 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Duruşma sonunda A.Ö.'nün haksız yere ceza aldığını iddia ederek adliye koridorunda taşkınlık yapan arkadaşları, polis tarafından dışarı çıkartıldı.

Kale Mahallesi'ndeki bir otelin diskosunda 17 Eylül 2006 tarihinde gece yarısı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Ayhan S. (30), Hakan K. (26), Ümit S. (33) ve Ömer K. (24) tabancayla vurularak, İlhan Ç. (27) ise bıçaklanarak yaralanmıştı.

(MAY-SA-HE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title