Haberler

Dirilişi Kılıç ve Baltayla İzliyorlar

Kahramanmaraş’ta Diriliş Ertuğrul dizisini izleyen vatandaşlar, Saadettin Köpek’in öldürülmesinden sonra kendilerinden geçerek kılıçlarıyla birlikte sevinç çığlıkları attı.

Kahramanmaraş'ta Diriliş Ertuğrul dizisini izleyen vatandaşlar, Saadettin Köpek'in öldürülmesinden sonra kendilerinden geçerek kılıçlarıyla birlikte sevinç çığlıkları attı. Heyecanla diziyi izleyen vatandaşlar, elindeki balta ve kılıcını sağa sola salladı.

Diriliş Ertuğrul dizisini izlemek için Kahramanmaraş Edeler Diyarı Derneği'nde toplanan bir grup vatandaş, 'Saadettin Köpek'in öldürülmesiyle birlikte adeta kendilerinden geçti.

Diziyi izleyen Murat Yerli ve Beyhan Akansel'in kılıç ve baltalarıyla sevinme anları cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Dizi setine gidip oyuncularla tanışmak istediğini söyleyen Beyhan Akansel, "Ailemle oturup izleyebildiğim dizilerden biridir Diriliş. Genellikle bu üzerimdeki kıyafetlerle diziyi izliyorum. Bu kılıç, balta benim saz aletlerim. Diriliş akşamı bunları evime götürüyorum ve evimde izliyorum. Heyecandan televizyonu kıracakmışım ama çevremdekiler alıştı bu gibi durumlara. Beni görüntülediklerinden hiç haberim yoktu, tamamen heyecan ve refleks ile oluşan görüntüler. Benim tek istediğim diriliş setine gidip oyuncularla tanışmak. Biz vatanımızın bir karış toprağında gözü olanların gözünü çıkarmaya hazırız" dedi.

Dizi izlerken kendinden geçen Murat Yerli ise "Beyhan ile ben sanki dizide oynuyormuşuz gibi bir heyecan yaşadık. Geçmişe olan sevdamız, haksızlığa olan kinimiz orada kendisini gösterdi bir anda" diye konuştu.

Edeler Diyarı Derneği Başkanı Şeref Dere de "Biz diziyi izlerken bir ara korktuk televizyon elimizden gidiyordu. Saadettin Köpeğin öldürülmesini bilmiyorduk ve Beyhan kardeşimizin o anlarını kaydettik ve sosyal medyaya yükledik. Bence Beyhan kardeşimiz gibi diziyi seyretmek her babayiğidin harcı değil. Vatan sevdalısı olduğunun bir göstergesidir bence" ifadelerini kullandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diriliş Ertuğrul Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title