Haberler

Direniş Karatay Filmi

Direniş Karatay filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Direniş Karatay filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Alaaddin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçen oğlu Gıyaseddin, babası gibi güçlü karaktere sahip bir devlet adamı değildir. Bu zayıflık, Moğolların baskısını ve Selçuklu üzerindeki iştahını artırmaktadır. Tüm tecrübe ve gücü ile halkı büyük bir direnişe hazırlayan Emir Celaleddin Karatay; kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla Anadolu’nun sessiz kahramanlarını yanına alacaktır.

Bugüne kadar Türkiye’de çekilmiş en büyük bütçeli savaş i olan Direniş Karatay, örgünün merkezine yerleştirdiği baba-oğul hikâyesiyle de güçlü dramatik ögeler taşıyor. Gerçek karakterlerin özgün senaryo ile yorumlandığı Direniş Karatay, adının da referans verdiği şekilde bir halkın bağımsızlık için verdiği mücadeleyi, göze aldıklarını, kayıplarını ve umutlarını ya taşıyor.

Yönetmen: Selahattin Sancaklı

Senaryo: Selahattin Sancaklı, Uğur Uzunok, Selman Kayabaşı

Oyuncular: Mehmet Aslantuğ, Yurdaer Okur, Fikret Kuşkan, Latif Koru, Ertuğrul Şakar, Tuğrul Tülek, Nefise Karatay, Cahit Kayaoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ali Buhara Mete, Nik Xhelilaj, Volkan Keskin, Burcu Özberk, Alperen Duymaz, Kutay Köktürk, Furkan Palalı, Yusuf Aytekin, Yılmaz Meydaneri, Ece Yaşar

Filmin Türü: Savaş

Orijinal Adı: Direniş Karatay

Yapımcı Firma: KTO Karatay Üniversitesi

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Vizyon Tarihi: 23.02.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Alaaddin Keykubat Nefise Karatay Selçuklu Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title