Haberler

    Dinamo Zagreb, Beşiktaşlı Mitrovic'in Transferinden Vazgeçti

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın 4,2 milyon euroya transfer ettiği Matej Mitrovic, elinde kaldı. Dinamo Zagreb, yüksek maliyet sebebiyle transferden vazgeçti.

    Beşiktaş'ın sezon basında Rijeka'dan 4,2 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek kadrosuna kattığı Matej Mitrovic'in Dinamo Zagreb'e transferi gerçekleşmiyor.

    Türkiye gazetesinin haberine göre; savunmaya takviye yapmak isteyen Hırvat kulübünün Mitrovic'i gündemine aldığı ancak maliyetinin yüksek olması sebebiyle vazgeçtiği kaydedildi. Hırvat stopere Türkiye'den bazı teklifler olduğu öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Dinamo Zagreb Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (8)

    AKBİLSİZBİNERİMMETROLARAMETROBÜSLERE:

    BEŞİKTAŞ TA BİR MALLIK VAR. . ULAN MALL YÖNETİM. . SENİN ARADIĞIN FORVET BELLİ. . , SİYAHİ, GENÇ, DİNAMİK, SÜRATLİ, YERİNDE DURMAYAN, AYRICA BAŞKALARININ SENELİK ÜCRETİNE TAPUSUNU ALABİLECEĞİN BOAKYE VE ADEM MUSA. . . AL İKİSİNİ, MANUEL FERNANDESİDE GETİR ORTA SAHANIN HEMEN ÖNÜNE, YANİ FORVET ARKASINA. . OOOOFFFFFFFFFFFFFF. . . . . FABRİ-PEPE-VİDA-ADRİANO-G. GÖNÜL-MEDEL-BABEL-LENS-FERNANDES-BOAKYE-ADEM MUSA - ALIN SİZE 11''İN KRALI. . . . . ERGENLER YİNE BALONTELLİ DİYE ANIRIRLARRR. . .

    1
    17
    yanıtYanıtla
    İNSANAHİZMETVATANAHİZMET....:

    BEN BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK ACABA BU YÖNETİM GERİZEKALIMI DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORUM. . . . 4. 2 MİLYON AVRO BUNA VERECEĞİNE GİDER KARA KITADAN 50 VEYA 100 000 DOLAR CİVARINDA İLERİYE DÖNÜK MUHTEŞEM FUTBOLCULAR VAR , AL 15-20 TANE GENÇ VER LİGİMİZDEKİ TAKIMLARA KİRALIK OYNASINLAR. . . İÇLERİNDEN 2''Sİ TUTSA KARDASIN. . 34 YAŞINA GELMİŞ BİR ADAMA VERECEĞİN YILLIK 4-5 MİLYON AVROYLA(NEGREDO) BOAKYE-ADEM MUSA-EKAMBE GİBİ GENÇ HIZ MAKİNELERİNİN TAPUSUNU ALIRSIN. . EN AZINDAN YARIN BİRGÜN 30-40 MİLYON AVROYA SATARS

    3
    7
    yanıtYanıtla
    gultekin04:

    mitroviç niye elde kalsın yahu, pepe en fazla 1 sene daha oynar, tosic zaten bu sene yedege cekilir, gelecek sene sonunda yaşı da geldiği için piyasadan cekilir, mitrovic ile vida stoper ikilisi olarak devam eder. Ki oynadıgı maclarda gayet de iyi oynadı, Beşiktaş satmaz ki bunu, degerlendirir yani.

    7
    3
    yanıtYanıtla
    HAKAN:

    BEŞİKTAŞ Mitrovic'' i satmak istemiyor ki 4, 2 yi gelecek seneler için verdi. pepe den sonra mitro-vida izleyeceksiniz. Hırvat milli takım savunmanın ortası futboldan anlamayanlar yorum yapmasın, boakye-adem musa-ekambe de kim vizyon a bak

    5
    3
    yanıtYanıtla
    gerçekler:

    satan yok ki. sanki satılıyormuşta alınmamış peh peh

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Bambam:

    Eee!Her futbolcuyu da 27 milyon euroya satamazsın Fikret Bey :)

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Culpa:

    Adamdaki boyunun asaletine bak heyy yavrum maşallah. .

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Alivan.:

    hayret.bilo

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title