Haberler

Dicle Nehri Kenarında Ceset Bulundu

Diyarbakır'da Geçtiğimiz Hafta Sonu Oynanan Galatasaray- Beşiktaş Maçını İzlemek İçin Kahvehaneye Gitmek Üzere Evden Ayrılan ve O Günden Beri Haber Alınamayan Şahıs, Dicle Nehri Kıyısında Ölü Olarak Bulundu.

Diyarbakır'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Galatasaray- Beşiktaş maçını izlemek için kahvehaneye gitmek üzere evden ayrılan ve o günden beri haber alınamayan şahıs, Dicle Nehri kıyısında ölü olarak bulundu.

Diyarbakır merkeze bağlı Yenice köyünde oturan ve bir inşaat şirketinde elektrikçi olarak çalışan Hilmi Ateş (37), geçen cumartesi günü oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını televizyondan izlemek için Kayapınar beldesi Huzurevi Mahallesi'ndeki bir kahvehaneye gitti. Kendisinden bir daha haber alınamayan Ateş'in cesedi, 3 gün sonra Dicle Nehri kıyısında bulundu. Ceset üzerinde inceleme yapan polis, sırtından ve başından tabanca ile vurularak öldürülen Ateş'in avuçlarına sıkıştırılmış 7 mermi çekirdeği

buldu.

Yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Ateş'in cesedi, köy mezarlığında toprağa verildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(SK-FA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title