Haberler

Dıaz ve Barrymore Dağıttı

Drew Barrymore ve Yakın Arkadaşı Cameron Diaz Geçtiğimiz Hafta Sonu Hawaii'de Yaptıkları Tatilde Plajda Marihuana İçerken Objektiflere Yakalandılar.

DREW BARRYMORE VE YAKIN ARKADAŞI CAMERON DİAZ GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU HAWAİİ'DE YAPTIKLARI TATİLDE PLAJDA MARİHUANA İÇERKEN OBJEKTİFLERE YAKALANDILAR.

Yakın arkadaşlar büyük bir keyifle sardıkları esrarı içerken fotoğraflandıklarının farkında değillerdi.

Diaz geçtiğimiz Aralık ayında verdiği bir röportajda, çok çılgın bir ergenlik dönemi geçirdiğini, sörften arta kalan vakitlerinde yıllarca marihuana içtiğini itiraf etmişti. 34 yaşındaki güzel aktris 'Uzun yaz tatillerinde tanesini 2 dolara aldığımız sarılmış marihuanaları içtikten sonra büyük dalgaların arasında sörf yapmaktan daha keyifli bir şey yoktu,' diye konuşmuştu.

Diaz'ın sörfe olan merakının bitmediği zaten biliniyordu. Fakat geçmişinde kaldığını söylediği uyuşturucu merakının hala devam ettiği ortaya çıktıktan sonra güzel yıldızın nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title