Haberler

Dha Yurt Bülteni - 15

Otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybettiİzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isteyen 73 yaşındaki Bilal Narin'e otomobil çarptı.

Otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isteyen 73 yaşındaki Bilal Narin'e otomobil çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtıktan sonra Bayraklı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Kaza, bugün saat 21.30 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen Bilal Narin'e Anadolu Caddesi yönüne seyir halinde olan A.K. (Ali Kıvrakdal - 21) idaresindeki 35 SS 116 plakalı bir otomobil çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Narin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı adamın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olay yerinden kaçan A.K., kısa süre sonra Bayraklı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------

Olay yerinden görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY / İZMİR,

==============================

İki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde, karşı yönlerden gelen iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazada bir aracın arka lastiği koparak yaklaşık 10 metre öteye savrulurken, şans eseri çevredeki vatandaşlardan zarar gören olmadı.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında İncilipınar Caddesi'nde meydana geldi. H.B.C. (16) idaresindeki 20 AZT 25 plakalı otomobil, solama yaptığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Hasan Çopur (41) yönetimindeki 20 AEF 24 plakalı otomobile çarptı. Kazada, H.B.C.'nin idaresindeki otomobilde yolcu konumunda bulunan Okan Sarıkaya, İbrahim Dinler ve Serdar Kayaalp yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle H.B.C. yönetimindeki otomobilin tekerleği koparak yol kenarına savrulurken, şans eseri yoldan geçmekte olan kimse yaralanmadı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------

-Kaza yerinden görüntü

Vatandaşların kopan lastiği getirmesinden görüntü

Aracın çekiciyle kaldırılmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber- Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

==============================

Eski eşi ile öz kızını öldürüp, intihara kalkıştı/ EK

Görüntü Dökümü

--------------------

Cenaze aracından görüntü

Vatandaş ile röp.

Evin önündeki polislerden görüntü

Tabutlara apartmandan çıkartılarak cenaze aracına konulması

Ağlayan yakınlarından görüntü

Haber - Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),

=====================================

Çorlu'da genelevde silahlı kavga: 2 yaralı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde genelevde müşteri ile özel güvenlik görevlisi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, Çorlu-Tekirdağ Karayolu üzerinde bulunan genelevde meydana geldi. İddiaya göre, geneleve müşteri olarak giden M.E., ilişki kuracağı kadınla bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. M.E.'nin kadının boğazını sıkması üzerine genelevde bulunan özel güvenlik görevlisine haber verildi. Odaya gelen güvenlik görevlisi A.S., M.E.'yi dışarı çıkardı. Duruma sinirlenen M.E., belinden çıkarttığı tabancayla A.S.'yi bacağından vurdu. Bu sırada panikleyerek silahını elinden düşüren M.E. de tabancanın ateş alması sonucu bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.E. ve A.S., ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------

-Olay yeri genel gör.

-Polis ekipleri

-Ambulansların gelişi

-M.E.'nin sedye ile çıkarılışı

-Olay yeri inceleme ekibinin çalışması

Haber – Kamera Mehmet YİRUN /ÇORLU

=============================

Dilipak: FETÖ, CIA'nın projesi olarak başlamıştır

YALOVA'da Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, "Yalova Evet Diyor Platformuö tarafından düzenlenen "15 Temmuz'dan Referanduma Yeni Türkiyeö isimli konferansa konuşmacı olarak katıldı. Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen konferansta konuşan Dilipak, FETÖ'nün kirli işlerini anlattı.

Fetullahçı Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen'le ilgili konuşan Dilipak, "60 darbesinden sonra, önce Müslüman zenginlerin ve üniversitede okuyan Müslüman çocukların kontrol altına alınması gerekiyordu. Fetullah Gülen'in ilk görevi budur. Gülen 60'ların başında İskenderun'da askerken onu tanımak istiyorsanız Fuat Doğu kimdir onu bileceksiniz. Askeri istihbarata bunu alan kişi Fuat Doğu'dur. Ankara'da Polatlı'da ilk istihbarat eğitimini Fetullah Gülen muhaberat üzerine dinleme üzerine almış, İskenderun'daki ilk işi de telefon dinlemedir. Askeri istihbarata onu alan Fuat Doğu'dur. Fuat Doğu daha sonra MİT müsteşarı oldu, MİT'e transfer oldu. Aynı zamanda da CIA'in Türkiye istihbarat şefiydi. CIA ile tanıştı. FETÖ'yü tanımak istiyorsanız birinci kişi Faut Doğu'dur. İkinci kişi ise onu diyanet kadrosuna alan Türkiye Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yaşar Tunagür'dür. Üçüncü kişi de; CHP'nin FETÖ ile ilişkisi çok eskilere dayanır. CHP Genel Sekreteri Kasım Güley'i tanımadan FETÖ'yü tanıyamazsınız. Yani Ecevit'e boşu boşuna şefaat etmiyor adam. Yani kökleri böyle Baykal maykal değil, Kılıçdaroğlu gibi yeni yetmeler değil. Çok daha eskilere dayanıyor. Yani bu pSüheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, - YALOVA'da ' Yalova Evet Diyor Platformu' tarafından düzenlenen '15 Temmuz'dan Referanduma Yeni Türkiye' isimli konferansa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, FETÖ'nün bir CIA projesi olduğunu söyledi.

Yalova Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen '15 Temmuz'dan Referanduma Yeni Türkiye' isimli konferansa katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, konuşmasının büyük bölümünü Fetullahçı Terör Örgütü ve lideri Fetullah Gülen'a ayırdı. FETÖ'nün bir CIA projesi olduğunu belirten Dilipak, Fetullah Gülen'in yanında kendisinin de çalışma yapmasının istenildiğini söyledi. Dilipak, "FETÖ'nün CIA ile bugünkü projesini başlattığı tarih 1991'dir ve doğrudan CIA'nın projesi olarak başlamıştır. Fetullah Gülen'in yanına iki kişi daha istiyorlardı. İstedikleri kişilerden birisi bendim. Benim bu işin siyasi ayağını örgütlememi istiyorlardı. Ben CIA ile de görüştüm. O zaman da bunları açıkladım ama kimse inanmadı. Bu din benim dinim değil diye kitabım var mesela. Millet benimle dalga geçti. 'Öyle şey olur mu?' dediler. 'Komplo teorisi' dediler. 'Bu memlekette böyle şey olur mu?' dedilerö diye konuştu. Eski CIA direktörü Graham Fuller'in kendisiyle görüştüğünü de söyleyen Dilipak, kendisine yapılan teklifi nasıl reddettiğini de açıkladı.

Düzenlenen konferansa AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ile platform temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.roje dünün projesi değilö dedi.

FETÖ'nün bir CIA projesi olduğunu söyleyen Dilipak, Fetullah Gülen'in yanında kendisinin de çalışma yapmasının istenildiğini belirtti. Dilipak, "FETÖ'nün CIA ile bugünkü projesini başlattığı tarih 1991'dir ve doğrudan CIA'nın projesi olarak başlamıştır. Fetullah Gülen'in yanına iki kişi daha istiyorlardı. İstedikleri kişilerden birisi bendim. Benim bu işin siyasi ayağını örgütlememi istiyorlardı. Ben CIA ile de görüştüm. O zaman da bunları açıkladım ama kimse inanmadı. Bu din benim dinim değil diye kitabım var mesela. Millet benimle dalga geçti. 'Öyle şey olur mu?' dediler. 'Komplo teorisi' dediler. 'Bu memlekette böyle şey olur mu?' dediler" diye konuştu.

Eski CIA direktörü Graham Fuller'in kendisiyle görüştüğünü söyleyen Dilipak, kendisine yapılan teklifi nasıl reddettiğini de açıkladı. Dilipak, "Ben Müslümanlar hakkında gayrimüslimlerle pazarlık yapmam dedim. İkincisi de sen bana iktidar teklif ediyorsun dedim, yani buna hayır demek gerçekten cesaret ister, siz bu işe proje olarak bakıyorsunuz ve bugüne kadar insan öldürmüşsünüz bunun için dedim. Dedim size demek hayır demek cesaret ister ama ben size bu teklifiniz karşısında korkarak ya da bu güce tamah ederek evet dersem bana inanmayın dedim. Çünkü aklım başıma geldiği zaman size ihanet ederim dedim. Ben Allah'a ve ahıret gününe iman ediyorum, sizden korkuyorum ama Allah'tan daha çok korkuyorum dedim. Siz bana çok şey verebilirsiniz ama Allah'ın verdiğini bana veremezsiniz, ben cenneti ümit ediyorum siz ise bana dünyada bir gelecek vaad ediyorsunuz, ben size evet dersem de size ihanet ederim dedim. Öyle ayrıldık. Tartışmadık da. Öyle gittiler" dedi.

Düzenlenen konferansa AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ile platform temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------

-Dılıpak'ın konuşmaları

-Salondan genel görüntü

Haber-Kamera: Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,

===================================

Bahçedeki yılanı vurmak isterken canından oldu

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, evinin bahçesindeki yılanı vurmak isterken, silahının ateş almasını sonucu yanlışlıkla kendisini vuran 41 yaşındaki Serbülent Kurban hayatını kaybetti.

Olay, dün (Salı) akşam saatlerinde Kavakarası Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Serbülent Kurban, evinin bahçesindeki yılanı tüfeğinin dipçiğiyle vurarak öldürmek isterken, silahının ateş almasını sonucu kendisini vurdu. Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Irmak Kurban durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Serbülent Kurban'ı ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk tedavisi yapılan Kurban, ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Talihsiz adam burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------

Kurban'ın hastaneye getirilişinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Cihan KAYA / KÖYCEĞİZ (Muğla),

==================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Dilipak Karşıyaka Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title