Haberler

Dha Yurt Bülteni 14

ADIYAMAN'DA ÇATIŞMA: 4 ŞEHİT, 3 YARALI (EK)ASKERLERİN ŞEHİT OLDUĞU ARAÇ OLAY YERİNDEN KALDIRILDIAdıyaman'da PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesinden sonra güvenlik güçlerinin kazaen açtığı ateşle 3 askerin şehit olduğu sivil arazi aracı ile...

ADIYAMAN'DA ÇATIŞMA: 4 ŞEHİT, 3 YARALI (EK)

ASKERLERİN ŞEHİT OLDUĞU ARAÇ OLAY YERİNDEN KALDIRILDI

Adıyaman'da PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesinden sonra güvenlik güçlerinin kazaen açtığı ateşle 3 askerin şehit olduğu sivil arazi aracı ile teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettiği yerdeki inceleme tamamlandı. İncelemenin ardından arazi aracı, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

OPERASYON SÜRÜYOR

El yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon da devam ediyor. Güvenlik güçleri, zırhlı araçlarla ve İHA'lar yardımıyla teröristleri etkisiz hale getirmek için çalışma yürütüyor. Kuyucak köyü girişinde güvenlik noktası oluşturan korucular, köye giriş-çıkan yapan araçları inceleyerek olay yerine sivil girmemesini sağlıyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------------------

Olayın meydana geldiği yer

Askerlerin içinde şehit olduğu sivil araç

Aracın olay yerinden kaldırılması

Güvenlik korucularının yol güvenliği alması

-Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Eyyüp BURUN- Mahir ALAN- ADIYAMAN-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 87 MB

=====================================================

OSMANİYE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

ADIYAMAN'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 askerden Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in (34) memleketi Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü.

Adıyaman'da 2 gün önce mermer ocağını basan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tekerek'in acı haberi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan annesi Emine ve babası Necati Tekerek'e, Osmaniye Vali Yardımcısı Metin Esen ve askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlunun şehadet haberini alınca fenalaşan diyaliz hastası Necati Tekerek'e, evin önünde bekleyen sağlık ekibi müdahe etti. Tekerek ailesinin oturduğu binaya Türk bayrağı asılırken, mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Şehit Tekerek'in, 11 yıllık asker olduğu ve 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Tekerek'in cenazesinin, yarın Osmaniye'de toprağa verileceği belirtildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Şehit evine bayrak asılması

Evin genel görüntüsü

Evin önündeki kalabalık

Evden çıkan sağlık ekipleri

Şehit babasının ambulansa bindirilmesi

Evin önünde bekleyen kalabalık

***

Askeri ve sağlık görevlilerin şehit evine girişleri

Ağlama sesleri

Polis ve sivil araçlar

Türk Bayrağının getirilmesi

Şehit evine askerler tarafından Türk Bayrağının asılması

Şehit annesinin ağlayarak dışarıya çıkartılması

Ambulansa alınması

Şehidin evi önünde bekleyen ambulans

Şehit babasının sedye ile dışarıya çıkartılması

SÜRE: 50"    BOYUT: 90 MB

SÜRE: 01'24"    BOYUT: 44.7 MB

Haber-Kamera: İbrahim EMÜL/OSMANİYE,

==========================================================

SİNOP'TA BAHÇEDEKİ 33 CEVİZ FİDANINI KESTİLER

SİNOP'un Erfelek ilçesine bir vatandaşın bahçesine dikilmiş olan 33 ceviz fidanı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi.

Olay, Erfelek ilçesi Balıfakı Köyü'nde meydana geldi. İddiya göre 3 çocuk babası Salih Balcı (76) yaklaşık 2 yıl önce bahçesine 70 adet ceviz fidanı dikti. Ceviz fıdanlarından 33 tanesi kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişilerce kesildi. Bunu gören Balcı, durumu jandarmaya bildirdi. Balcı, "33 ceviz fidanımı kesmişler bizim 2 gün sonra haberimiz oldu. 7 tanesi kökünden kesmişler. Kim neden bunu yapmış bilmiyorum. Jandarmaya haber verdim tutanak tutuldu" diye konuştu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Ceviz fidesi bahçesinden detaylar

-Ceviz fidesi bahçesinden detaylar

-Röportaj

(SÜRE: 1.24 Dk) (BOYUT: 141 MB)

Haber-Kamera: Esra AKSU/ERFELEK(Sinop),

=====================================================

POLİS, KENDİSİNE SALDIRAN KÖPEĞE ATEŞ ETTİ

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, işe gitmek için otobüs bekleyen trafik polisi S.A., bacağını ısıran köpeğe tabancayla 2 el ateş etti. Köpek kaçarken, çevredekiler otobüsü durdurup, S.A.'ya tepki gösterdi. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Olay, bu sabah saatlerinde Soğukkuyu Mahallesi 1595 Sokak'ta meydana geldi. İşe gitmek için durakta otobüs bekleyen trafik polisi S.A., kendisine saldırıp, bacağını ısıran sokak köpeğine tabancayla 2 el ateş etti. Köpek kaçarken, S.A. otobüse bindi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, S.A.'nın bindiği otobüse binerek, hareket etmesine izin vermedi. S.A.'ya otobüste tepki gösteren vatandaşlar, daha sonra polis merkezine gidip, şikayetçi oldu. Bacağından yaralanan polis memuru S.A.'ya kuduz aşısı yapıldı. Olaydan sonra kaçan köpek bulunamadı. İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, vatandaşların otobüste S.A. ile tartışması, bir yolcu tarafından telefon kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Fotoğraflar

-Çevreodekilerin otobüsü durdurup tepki göstermeleri

Davut CAN/İZMİR, -

======================================================

1,7 TONLUK 'ŞERİF' 40 BİN LİRA

HATAY'ın Reyhanlı ilçesinde uzun yıllar besicilik yapan  Mehmet Emin Yumuşak, kurban bayramı nedeniyle satışa çıkardığı 1 ton 700 kilo ağırlığındaki danasına 40 bin TL istiyor. Besici Mehmet Emin Yumuşak, kendi çiftliğinde beslediği 2 yaşındaki 'Şerif' ismini verdiği danasını Kurban Bayramı için satışa çıkarttı. 2 yaşında olan ve 1 ton 700 kilo ağırlığındaki kurbanlığın şimdiden alıcısına hayırlı olması dileğinde bulunan Yumuşak, "Kendi çiftliğimde yetiştirdiğim 2 yaşındaki Şerif, şu an 1 ton 700 kilo ağırlığında ve 40 bin lira istiyorum. Bu kurban bayramında alıcısı çıkarsa hayırlı olsun, çıkmazsa da beslemeye devam edeceğim" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Kurbanlık dananın görüntüsü

-Sahibi Mehmet Emin Yumuşak'ın konuşması

-Dananın bahçede görüntü

-Dananın ahıra konulması

(SÜRE: 1'43')(BOYUT: 54.6 MB)

Haber-Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),

===================================================

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLERDEN 'SAHTE PARA' UYARISI

TRABZON'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara sahte para ve silahlı kutlamalara karşı uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kentteki kurban pazarlarını gezerek, satıcılara sahte para ile ilgili uyarılarda bulundu. Sahte para ile nakit alışveriş yapılan her yerde karşılaşabileceğini ve şüpheli durumlarda 155 Polis İmdat hattını aranarak ihbarda bulunulması gerektiğini ifade eden polis ekipleri, sahte paranın nasıl anlaşılacağı konusunda da hayvan satıcılarına bilgiler verdi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca, 'Sevincini Başkasının Göz Yaşı Yapanları 155 Polis İmdat Hattına Bildirelim' sloganıyla, düğünlerde, bayramlarda, asker uğurlamalında ve futbol maçları sonrasında silahla havaya ateş açarak sevinç yaşayanların polise ihbar edilmesi gerektiğini hazırladığı broşürle vatandaşlara anlattı.

Her yıl onlarca vatandaşın kutlamalar esnasında havaya açılan ateş sonucu hayatını kaybettiğini belirten ekipler, vatandaşları bu gibi durumlarda 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulunmaya da davet etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Polislerin broşur dağıtması

HABER:  Emre KOLTUK KAMERA: TRABZON-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
title