Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

GAZİANTEP'TE 'EL BOMBASI' PANİĞİGAZİANTEP'te Suriye uyruklu 33 yaşındaki Hasan Hüseyin, iddiaya göre kavga ettiği bir grubun yanına el bombasına benzer bir cisimle gelip tehdit etti.

GAZİANTEP'TE 'EL BOMBASI' PANİĞİ

GAZİANTEP'te Suriye uyruklu 33 yaşındaki Hasan Hüseyin, iddiaya göre kavga ettiği bir grubun yanına el bombasına benzer bir cisimle gelip tehdit etti. Bu sırada olay yerinden geçen devriye polislerini görünce kaçan Hüseyin'in el bombası olduğu cismi patlatacağını söylemesi paniğe yol açtı. Daha sonra polise teslim olan Hüseyin'in üzerinde herhangi bir patlayıcı bulanmadı.

Olay, öğleden sonra Onatkutlar Mahallesinde meydana geldi. Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e yerleşen 3 çocuk babası Hasan Hüseyin, mahalledeki Suriye uyruklu bir grupla bilinmeyen nedenle kavga etti. Geri dönüşüm atığı toplamak için kullandığı 27 MM 142 plakalı kamyonetle eve gelen Hüseyin, iddiaya göre elinde el bombasına benzer cismi, kavga ettiği gruptakilere göstererek Arapça, 'Hepinizi patlatacağım' dedi. Mahallede paniğe neden olan Hüseyin, o sırada olay yerinde devriye gezen polis ekiplerini görünce, cismi de alarak olay yerinden kaçtı.

Ekiplerin telsizden destek istemesi üzerine olay yerine aralarında bomba imha uzmanları ve özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, Hüseyin'i yakalamak için mahalleyi ablukaya alırken, bomba imha uzmanları Hüseyin'in bıraktığı kamyonette arama yaptı. Aramalarda kamyonette herhangi bir suç unsuru bulunamadı. Hüseyin ise, yakınlarının telefonla arayarak ikna etmesi üzerine mahalleye gelerek polise teslim oldu. Polisler üst aramasını yaptığı ve herhangi patlayıcı bir madde bulamadığı Hüseyin, sorgulamak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------

Olayın yaşandığı yer

Polislerin kamyonette arama yapması

Mahallediki özel harekat polisleri

Hasan Hüseyin'in teslim olması

Polislerin Hüseyin'i götürmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Eyyüp BURUN-  GAZİANTEP-

=====================================

SEYYAR SATICILARLA ZABITALAR KAVGA ETTİ: 2 YARALI

ADANA'da zabıtalar ve seyyar satıcılar arasında çıkan kavgada 2 seyyar satıcı yaralandı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri cadde üzerindeki seyyar satıcılara yönelik operasyon yaptı. Tezgahlarını vermek istemeyen seyyar satıcılarla zabıtalar arasında kavga çıktı. Çıkan arbedede 2 seyyar satıcı yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale etti.  Yaralanan seyyar satıcılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Zabıta ve seyyar satıcının kavgası

SÜRE: 01'30"   BOYUT: 92 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK -Kamera: ADANA,

=====================================

15 TEMMUZ'UN YIL DÖNÜMÜNDE ÖMER HALİSDEMİR'E AKIN ETTİLER

15 TEMMUZ Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde 15 Temmuz kahramanı şehit astsubay Ömer Halisdemir'in Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu'daki kabri ziyaretçi akınına uğradı.

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken darbe girişimi sırasında komutanlığı ele geçirmek isteyen Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrine gelen vatandaşlar şehit için dua etti. 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle Halisdemir'in mezarında duan eden vatandaşlar arasında Şanlıurfa'dan Bursa'ya kadar yurdun dört bir yerinden gelenler bulunuyor. Fransa ve Avusturya'dan da gelip Halisdemir için dua eden vatandaşlar, "Buraya Ömer Halisdemir için geldik. Biz huzurlu bir şekilde yaşayalım diye bu insanlar şehit oldu"dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Vatandaşların mezarlığa gelmesi

Mezar başında vatandaşlardan görüntü

Kuran ve dua okuyan vatandaşlardan görüntü

Vatandaşlarla röp.

Detay görüntüler

SÜRE: 04'36"  BOYUT: 309 MB

Haber-Kamera: Ali KADI/NİĞDE,

===================================

MANİSA'DAKİ ELEKTRİK PANOLARINA, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİN LARI ASILDI

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, kalkışmada şehit düşen 250 kişinin fotoğraflarının yer aldığı görselleri, kentteki elektrik panolarına yapıştırdı.

Darbe girişiminin yıldönümünde AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, farklı bir etkinliğe imza attı. AK Parti İl Gençlik Kolları Ender Gök ve yönetimi, darbe girişiminde şehit olan 250 kişinin fotoğraflarının yanı sıra ne zaman ve nerede şehit olduklarının yazılı olduğu görselleri, kentteki elektrik panolarına yapıştırdı.

AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, "15 Temmuz hain darbe girişimin bugün yıl dönümünü yaşamaktayız. 15 Temmuz'un üzerinden bir yıl geçti. Bugün yıl dönümünde Türkiye'nin 81 ilinde çeşitli etkinliklerle iliklerimize kadar tekrar hissetmekteyiz. Aradan geçen 1 yıla rağmen, 15 Temmuz halen daha tazeliğini yitirmedi. Alçak teröristlere gereken cezayı vermek için devletimiz gerekli mücadeleyi göstermekte, milletimiz ise devletimizin yanında bulunarak, gerekli desteği vermektedir. Bizlerde AK Parti İl Gençlik Kolları olarak ilimizde farklı bir etkinlik yapmak istedik. 15 Temmuz'da 250 şehidimiz vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak şehit oldu. Bizlerde şehitleri unutmadık ve unutturmadık. 15 Temmuz vesilesi ile 250 şehidimiz için hazırlanmış olan şehitlerimizin fotoğraflarını elektrik panolarımıza tek tek yapıştırdık. Şehitlerimizin fotoğraflarını ve ne zaman nerede şehit oldukları yer almaktadır. Şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Panolardan detay

Şehit görselleri yapıştırılırken detay

AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök açıklama

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
title