Haberler

Dha İstanbul - Maltepe'de Hafriyat  Kamyonu Eylemi

Haber - Kamera: Cengiz ÇOBAN - Ramazan EĞRİ / İSTANBUL-DHAMaltepe'de vatandaşlar ilköğretim okulunun önünden geçen ve olası bir kazaya sebep olabilecek hafriyat kamyonlarının güzergahının değişmesi için eylem yaptı.

Haber - Kamera: Cengiz ÇOBAN - Ramazan EĞRİ / İSTANBUL-DHA

Maltepe'de vatandaşlar ilköğretim okulunun önünden geçen ve olası bir kazaya sebep olabilecek hafriyat kamyonlarının güzergahının  değişmesi için eylem yaptı. Öğrencilerinde katıldığı eylem basın açıklamasının ardından sona erdi.

Maltepe Başıbüyük'te bulunan Atatürk İlköğretim Okulu önünde toplanan veli ve öğrenciler protesto eylemi yaptı. Eylemciler, TOKİ ile Maltepe Belediyesi tarafından yapılan ikinci etap inşaatında çalışan hafriyat kamyonlarının, okul önündeki geçiş güzergahının değişmesini istediler. Eyleme katılanlar, okul yolunun dar ve kaldırımsız olması nedeniyle kaza olasılığının yüksek olduğunu belirterek yetkililerin bir önlem almasını istedi.

Okul önünde toplanan veli ve öğrenciler, "Önleminizi alın, kimseyi evlatsız bırakmayın", "can güvenliğimiz hakkımız", "Kendi yolunuzu kullanın, bizim yolumuzu bize bırakın" yazılı dövizler taşıdı. Bir öğrenci velisi "okul kapalıyken yapılmadı da niye şimdi yapılıyor. Öğrencilerimiz için bu kamyonlar tehlike oluşturuyor" diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından eylem sona erdi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Okul önünden geçen hafriyat kamyonu

-Okulun 100 metre aşağısındaki inşaat

-Toplanan öğrenci ve veliler

-Açılan dövizler

-öğrenci ile röp

-Veli ile röp

-Genel ve detay görüntüler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title