Haberler

Dev Boyun Eğdi

"Cehennemden Sıyrılan Sion, Cennete Daha Yakın. 100 Milyon Dolar Bütçeli Galatasaray Karşısında Mucize Elde Edildi. Bu Galibiyet Fc Sion İçin Çok Değerli."

"Cehennemden sıyrılan Sion, cennete daha yakın. 100 milyon dolar bütçeli Galatasaray karşısında mucize elde edildi. Bu galibiyet FC Sion için çok değerli."

İSVİÇRE medyası Sion’un UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında Galatasaray karşısında aldığı 3-2’lik galibiyeti "sürpriz" olarak nitelerken, temsilcisinin Türk devine boyun eğdirdiği yorumları yaptı. UEFA internet sitesi ise "FC Sion şoku, G.Saray’a buz kestirdi" ifadesi kullandı.

Blick: Sion’dan rüya futbol. Cenevre’de Sion depremi vardı. Sion hem 10 yıl önceki 4-1’lik yenilginin rövanşını aldı, hemde güzel futboluyla umut verdi, alkış topladı. Yazık ki G.Saray’ın iki golü bu rüyayı fazla sürdürmedi. Fakat buna rağmen beraberlik bile Sion’a yetiyor.

Le Matin: Cehennemden

sıyrılan Sion, cennete daha yakın. Cenevre Stadı’nda duygu yüklü bir maç oynandı. Her iki takım da güzel ama çılgınca bir maç oynadı. 3-2’lik skor FC Sion için prestijli bir galibiyet. Sion’un 2 penaltısı da verilmedi. Rövanş çekişmeli geçecek.

İsviçre Sport 1: Galatasaray kabustan geç uyandı. UEFA Kupası 1. tur ilk karşılaşmasında FC Sion, Galatasaray’ı ilk yarım saatte adeta şaşırtarak şok etti. Galatasaray yediği 3 golün ardından atak oynamaya çalışmasına rağmen, pozisyonlara girmekte zorlandı. Devreden önce Lincoln sarı kırmızılıları uykudan uyardı. 2. yarı Linderoth farkı bire indirip Türkleri tekrar potaya soktu.

Le Temps: Minik Sion, Türk devine boyun eğdirdi. 100 milyon dolar bütçeli G.Saray karşısında mucize elde edildi. Bu galibiyet Sion için çok değerli, ancak 3-2’lik skor rövanş maçı için kesinlikle garanti değil.

La Tribune: Sürpriz, sürpriz. Gecenin sürprizi FC Sion. Galatasaray korktuğumuz gibi çıkmadı. Türk temsilcisi Cimbom maçta bekleneni veremedi, hiç şans verilmeyen ’zayıf’ olarak lanse edilen FC Sion ise harika futboluyla 3-0 öne geçti. Harika bir sonuç derken cepten yemeye başladı. İki golü sonunda kalesinde gördü. Çok yazık. Tur umutları azaldı.

UEFA: İsviçre’nin küçük takımlarından Sion büyük bir sürpriz yaparak, G.Saray karşısında aldığı galibiyetle sarı kırmızılıları şok etti. İstanbul’da 14 gün sonra çok heyecanlı bir rövanş karşılaşması bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title