Haberler

Dev Adamlar Ölümden Döndü

Bornova Belediyesporlu Basketbolcular Nagys ve Elegar, Kazada Yaralandı

BORNOVA BELEDİYESPORLU BASKETBOLCULAR NAGYS VE ELEGAR, KAZADA YARALANDI

BEKO Basketbol Ligi takımlarından Bornova Belediyespor'un Litvanyalı pivotu Tomas Nagys ile ABD'li forveti Frank Elegar, İzmir'de ölümden döndü. Yol kenarındaki kamyona çarpan otomobilden yaralı olarak çıkarılan 2 basketbolcu, hastaneye kaldırıldı.

Konyasporlu Poljac ve Manisasporlu Kalabane'nin geçirdiği kazaların ardından bir üzücü haber de İzmir'den geldi. Mavişehir'deki evlerinden Halkapınar Spor Salonu'ndaki antrenmana gitmek için Tomas Nagys'in kullandığı otomobille yola çıkan 2 basketbolcu, otoban ayrımında önlerindeki otobüsü sollarken, yol çalışması için parketmiş kamyona çarptı. Kazada, Nagys başından yaralandı, Elegar'ın da ise kaburgaları ve dizlerinden darbe aldı. Şok geçiren 2 dev adam, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tomas Nagys'in başındaki yaraya sekiz dikiş atılırken, Elegar'ın durumunun iyi olduğu açıklandı. Tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edilen Tomas Nagys kazayla ilgili konuşmak istemedi. DHA mikrofonlarına olayı anlatan Elegar ise, "Yolda hiçbir işaret yokken aniden karşımıza iş kamyonu çıktı. Eğer Tomas erken frene basıp, direksiyonu çevirmeseydi, şu anda ölmüş olabilirdik. Tanrıya şükür olayı çok ucuz atlattık" dedi.

Bornova Belediyespor teknik ekibi ve oyuncular arkadaşlarını hastanede yalnız bırakmadı. İki basketbolcunun takımlarının cumartesi günü Erdemirspor ile oynayacağı maçta forma giyip giymeyeceğininin şu an için belirsiz olduğu yapılan kontrollerden sonra durumun belli olacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title