Haberler

Destiny Sürekli Yeni İçerikler Sunmaya Devam Edecek

PlayStation ve Xbox platformları için 2014 yılında piyasaya sürülmüş olan Destiny, oyunculara oldukça kaliteli bir MMO-FPS deneyimi sundu.

destinydlcs

PlayStation ve Xbox platformları için 2014 yılında piyasaya sürülmüş olan Destiny, oyunculara oldukça kaliteli bir MMO-FPS deneyimi sundu.

Lakin, yapıma gelen ilk iki ek paket beklentilerim biraz altında kalmıştı. Oyuncular bu paketlerin sunduğundan daha çok içerik beklemekteydi ve geliştirici firma Bungie, oyunculara istediklerini sunmak için tempolu bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yakın zamanda gelecek olan "The Taken King" isimli ek paket öncesi geliştirici ekipten Luke Timmins, GamesRadar'a verdiği röportajda; oyuncuların The Taken King paketinden memnun kalmaları için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu paketle birlikte oyuncuların oyuna daha çok bağlanmasını beklediklerini belirtti. Bunun dışında Destiny'nin sürekli olarak gelişecek bir yapım olduğunu da ekledi.

Yapılan bu açıklamaya baktığımız zaman, yapımcıların Destiny için biçtiği ömür oldukça uzun gibi görünüyor.

The Taken King ek paketi, 15 Eylül tarihinde PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformu kullanıcılarıyla buluşacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title