Haberler

'Dere Havzalarının Temizlenmesi' Projesi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık Önderliğinde İşkur ile Çevre ve Orman İl Müdürlüğünce Çöp Sorununun Giderilmesi İçin Hayata Geçirilen 'Dere Havzalarının Temizlenmesi' Projesinde Çalışan İşçilere Yemek Verildi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık önderliğinde İŞKUR ile Çevre ve Orman İl Müdürlüğünce çöp sorununun giderilmesi için hayata geçirilen 'Dere Havzalarının Temizlenmesi' projesinde çalışan işçilere yemek verildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Kızılcık'ın çevre bilincinin oluşturulması için köylerde çalışma yapan gençlere yemekte teşekkür ettiği belirtildi.

Yaklaşık 115 kişinin geçici işçi olarak çalıştığı proje kapsamında 237 köyün ziyaret edildiğini, 34 bin kişiye çevre bilincinin oluşturulmasında katkı sağlandığını ifade eden Kızılcık, şunları kaydetti:

'6 aylık çevre bilincinin oluşturulması hususunda başarılı bir proje yürüttük. Özellikle çevre bilincinin oluşturulması ve çevrenin kirletilmemesi hususunda önemli bilgiler aldınız ve verdiniz. Her eğitim faaliyeti aslında iki taraflıdır. Bundan sonra izlememiz gereken yöntemlerin hangi veriler üzerine inşa edilmesi konusunda bilgi sahibisiniz. Biz bu projeye son derece önem veriyoruz. Bu proje kendi alanında ilk ve tek projedir. Ana beklentimiz çevreye duyarlı bir kesim oluşturmaktır. Bu uygulama 6 ayda sonuçlandırılması gereken bir uygulama değil. Bu eğitim faaliyeti bundan sonra da devam edecektir.'

(ORH-MHD) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title