Haberler

"Derdimiz Sultanbeyli'nin Daha Çok Gelişmesi"

Güncelleme:

Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'ni Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya bölümü öğrencileri ziyaret etti.

İstanbul ilçeleri arasında sadece Sultanbeyli'de olan Katı Atık Aktarma Merkezi'nin bu haftaki konukları Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya bölümü öğrencileri oldu. Aktarma Merkezini gezen öğrenciler, merkezle ilgili kısa film gösteriminin ardından çevreyle ilgili bilgiler aldı.

Öğrencilere seslenen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Katı Atık Aktarma Merkezinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederken, "Bütün projelerimizi gençler üzerine yapıyoruz. Derdimiz Sultanbeyli'nin daha çok gelişmesi. Göreve geldiğimizde haftada iki gün çöpler toplanırken Sultanbeyli'de artık her gün çöpler toplanıyor. Bu noktada sizlerden, ailelerinizden destek bekliyoruz." diye konuştu.

Dünyada yaşanan gelişmelerin öğrencilerin gündeminde olması gerektiğini belirten Başkan Keskin, "Dünyada neler olup bittiği sizin de gündeminizde olmalı. Türkiye Cumhuriyeti üzerine operasyonlar yapıyorlar. Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak istiyorlar. FETÖ bunlardan biriydi. Gençlerimizin aile bağlarını koparmak istediler, milletle ve ümmetle bağları koparmak istediler. Bunu başaramadılar. Biz mücadelemize devam ettikçe de kimse başaramayacak. Sohbetlerinizde az da olsa Türkiye nereye gidiyor, dünya nereye gidiyor sorularına cevap aramaya çalışın." diyerek Sultanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürüne, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Program, öğrencilerin Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'le toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Keskin Sultanbeyli İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title