Haberler

Denizli: Denizlispor, 1 Puana Sevindi

Denizlispor'da Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Gaziantepspor karşısında alınan beraberliğin sevinci yaşanıyor.

Denizlispor'da Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Gaziantepspor karşısında alınan beraberliğin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, Gaziantepspor karşısında Adriano, Kratochvil ve Oliveria gibi oyunculara ilk 11'de yer vermezken, Uşakspor'dan transfer edilen genç futbolcu Süleyman Görgün'e forma vererek sahaya sürpriz bir kadro çıkardı. Slovak futbolcu Kratochvil, Denizlispor'a geldiği günden beri ilk defa yedek soyunurken, maçın 78. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılan Mustafa Keçeli de ilk kez kırmızı kart gördü.

Gaziantepspor maçında taktik gereği savunma ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktıklarını belirten Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, "Futbolcularım iyi mücadele etti. Maçın son bölümlerinde 10 kişi kalmamıza rağmen istediğimiz bir puanı aldık. Ligin ilk maçında Gaziantepspor gibi bir takımdan deplasmanda alınan bir puan bizim için sevindirici. Kazanabileceğimiz bir maçtı,ancak girdiğimiz bazı pozisyonlarda şanssızdık. Lige puanla başlamak bizim için büyük moral oldu" diye konuştu.

Bugünü dinlenerek geçiren yeşil-siyahlı ekip, ligin ikinci haftasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Denizlispor, geçen sezonun son haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçta sahaya atılan konfetilerden dolayı aldığı 2 maçlık ceza sebebiyle Konyaspor maçını Antalya Atatürk Stadı'nda oynayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title