Haberler

Denizli: Denizli Belediyespor Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Denizli Belediyespor tarafından açılan Futbol Yaz Okulu ve Yüzme kursları büyük ilgi görüyor.

Denizli Belediyespor tarafından açılan Futbol Yaz Okulu ve Yüzme kursları büyük ilgi görüyor.

Okulların kapanmasıyla Denizli Belediyespor Kulübü tarafından açılan Yaz Spor Okulları'na gösterilen ilgi gün geçtikte artıyor. Denizli Belediyesi'nin desteğiyle açılan Yaz Futbol Okulu'na kayıtlar başladı.1988 ile 1992 doğumlular için yapılacak seçmeler ile 1993 ile 1997 doğumlular için açılan Yaz Futbol Okulu'nda 'Geleceğin Yıldızlarını Yetiştirtiyoruz' sloganıyla çalışmalar başlatıldı. Denizli Belediyespor Altyapı Şubesi, yetenekli gençleri tespit edip, futbolcu olmak isteyenlere de futbolu öğretmeyi hedefliyor.

Denizli Belediyespor Kulübü tarafından açılan yüzme kurslarında ise, karnesinde takdir olan öğrencilere ücretsiz yüzme kursu verilmeye başlandı. 7-14 yaş arasındaki ilköğretim okulu öğrencilerinden takdir belgesi alan ilk 100 öğrenciye yüzme öğretilecek. Atatürk Yüzme Havuzu'nda yapılacak çalışmalar, her öğrenci için haftada 1 gün 2 saatten oluşacak seansla gerçekleştirilecek. Futbol ve yüzme kurslarına katılmak isteyenlerin Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ında bulunan Denizli Belediyespor Kulübü'ne müracaat edebilecekleri belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title