Haberler

Denizli´De Olaysız Nevruz

Denizli'de Barış ve Demokrasi Partisi'nin (bdp) Düzenlediği Nevruz Kutlamalarına Yaklaşık 1000 Kişi Katıldı. Olaysız Geçen Nevruzda Oyunlar Oynanıp Halaylar Çekildi.

DENİZLİ'de Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) düzenlediği nevruz kutlamalarına yaklaşık 1000 kişi katıldı. Olaysız geçen nevruzda oyunlar oynanıp halaylar çekildi.

BDP'nin düzenlediği nevruz kutlamaları, Esentepe Mahallesi'nde Alparslan Camii önünde yapıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı nevruz kutlamaları önceki yıllara nazaran daha sakin bir atmosferde geçti. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda halaylar çekildi, demokrasi, özgürlük ve barış temalarının işlendiği konuşmalar yapıldı. Kürtçe sloganların da atıldığı kutlamalar olaysız sona erdi. Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, nevruz kutlamalarına gelen çocuklarla sohbet edip top hediye etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Denizli'deki nevruz kutlamalarına EMEP ve SDP de destek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title