Haberler

Deniz Seki Diyeti Fatsa'da Bozdu

Ünlü Sanatçı Deniz Seki, Ordu'nun Fatsa İlçesinde Karadeniz Pidesi Yiyerek Diyetini Bozdu.

Ünlü sanatçı Deniz Seki, Ordu'nun Fatsa ilçesinde Karadeniz pidesi yiyerek diyetini bozdu.

Ordu'da konser verdikten sonra Fatsalı muhasebecisi Yüksel Aktaş'ın misafiri olarak Bolaman beldesinde bulunan Körfez restoranda Karadeniz Pidesi yemeye gelen Deniz Seki, beldenin doğal güzelliğine de hayran kaldı. Kadir İnanır'ın memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü sanatçı Deniz Seki, "Daha önce Karadeniz pidesi yedim ama buradaki lezzeti alamamışım. Pide çok güzel, çok lezzetliydi ama benim için biraz tehlikeli bir yemek oldu. Ben burada yaşasam yandım. Böyle yuvarlana yuvarlana

yaşarım herhalde. Ekip olarak diyetteydik ama diyetimiz maalesef çöktü. 3-5 kilo fazlalığım var ama dert etmiyorum. O kadar kilo herkeste var" dedi.

Deniz Seki, kilolu haliyle magazin basının kendisini denizde görüntüleyemediğini de söyledi. Ünlü sanatçı, muhasebecisi Yüksel Aktaş'ın Yenipazar semtindeki evinin terasından kahve içtikten sonra ilçeden ayrıldı.

(MY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title