Haberler

Deniz Akkaya Sanat Camiasından Birisine İsim Vermeden Ağır Sözler Söyledi

Güncelleme:

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından isim belirtmeden zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Deniz Akkaya, instagram hesabının hikaye bölümünden, hedefini açıklamadığı kişiye yönelik çok sert ifadeler kullandı.

"SENİN İÇİNE ŞEYTAN KAÇMIŞ"

"Her konuda olduğu gibi mevzuyu alıp çarpıtıp, işine geldiği gibi servis eden zat; şükretmeyi bir hashtag yapıp, artık reklam unsuru haline çevirmen ile tüm toplum dalga geçiyor! Yoksa zikir çeken herkes senin gibi alıp kafe kapılarında sallamıyor. Şeytan demişken, aynı şehirde 3 ayrı otele 3 ayrı günahsız adamı yerleştirirken senin içine şeytan kaçmış belli.

"HER KADINI SOYUP SOĞANA ÇEVİREN ADAM VE ŞÜKÜR KRALİÇESİ"

O kadar keyifle izliyorum ki, atın ölümü arpadan olur misali. İnsanların manevi duygularını sömürüp, her istediği halta kulp takan şeytan, gitti şeytanına aşık ya da adı neyse o oldu. Beraber olduğu tüm kadınları soyup soğana çeviren bu adam ile bu şükür kraliçesi, şimdilerde Don Kişot misali zenginden alıp fakire vermekte! E hep sen mi yolacaksın adamları!"

GÜLBEN ERGEN'E Mİ SÖYLÜYOR?

Instagram'daki bazı magazin sayfaları Deniz Akkaya'nın bu sözlerini şükür etiketi altında paylaşımlar yapan Gülben Ergen'e söylediğini iddia etti.

Deniz Akkaya Sanat Camiasından Birisine İsim Vermeden Ağır Sözler Söyledi

İşte Deniz Akkaya'nın paylaşımları...

Deniz Akkaya Sanat Camiasından Birisine İsim Vermeden Ağır Sözler Söyledi

Deniz Akkaya Sanat Camiasından Birisine İsim Vermeden Ağır Sözler Söyledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Gülben Ergen Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (6)

SLAV:

Eski manken sanatçı mıdır? Değildir. Şarkıcı sanatçı mıdır? DEĞİLDİR: Bu ülke artık SANAT nedir SANATÇI nedir bilmeli. Sanatçı sanatı ile toplumu peşinden sürükleyen bir döneme damga vuran USTA olandır. Güzel sanatların herhangi bir dalında yaratıcılığı olan yapıtlar verendir. Şarkıcı veya manken gibşer ise yorumlayan, uygulayandır. SANATÇI DEĞİLDİR:

13
1
yanıtYanıtla
Osmancik:

Estetik sağolsun

5
2
yanıtYanıtla
88. kocan:

burnunda kivrilmis 100 lügü unutmus. . kafasi iyi. .

3
4
yanıtYanıtla
ipek:

açıkça söylemeye yememiş laf kalabalığı bilgiçlik yapmış :)))

1
0
yanıtYanıtla
se:

cok salak birine benziyor

0
0
yanıtYanıtla
MERTÇE:

ŞEYTANIN PEŞİNE DÜŞMÜŞ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title