Haberler

Deniz Akkaya bikini giyerek küçük kızı Ayşe ile birlikte poz verdi!

Güncelleme:

Son dönemde fiziğiyle bütün dikkatleri üzerine toplayan Deniz Akkaya, bikini giyerek küçük kızı Ayşe ile birlikte objektiflere poz verdi. Akkaya sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafa, "Anasına bak kızını al." notunu ekledi.

Son zamanlarda kaslı fiziğiyle kendisinden söz ettiren eski model Deniz Akkaya, kızıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını hesabından paylaştı.

BİKİNİ GİYEREK KIZIYLA POZ VERDİ

Efe Önbilgin'le yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Ayşe'nin üzerine titreyen ve sosyal medya hesabından kızıyla ilgili çok sayıda paylaşım yapan Deniz Akkaya, geride bıraktığımız gün bunlara yenilerini ekledi. Bikinisini giyerek kızıyla birlikte objektif karşısına geçen Deniz Akkaya paylaştığı fotoğrafa, "Like mother like daughter…Türkçe meal-i; anasına bak kızını al! Not, kızım her anlamda benim üst modelim vicdanen, bilinç ve erdem her konuda…" notunu ekledi.

Deniz Akkaya bikini giyerek küçük kızı Ayşe ile birlikte poz verdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Efe Önbilgin Sosyal Medya Deniz Akkaya Haberler

500

Yorumlar (25)

ŞAPKACI:

YAZIK! GÜNAHSIZ TERTEMİZ ÇOCUĞUDA KENDİ SU YOLUNDA İLERLETİYOR.

11
2
yanıtYanıtla
Gül:

Yazik cocugu kendine benzetiyor

9
1
yanıtYanıtla
kara:

Memlekette sanatçı deyince akla ilk gelen mayolu ve çıplak yatak pozları geliyor. Bu imajı oluşturan sanatçı görünümlü kişiler artık bu yolların bir anlam taşımadığını bir yere varılamayacağını bilmeli. Başlık şu mayolu pozu ile salladı, yatak pozu ile yıktı geçti.

9
1
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Cok haklisin hem kiziyoruz hemde basligi gorunce tiklamadan edemiyoruz. :)

yanıt2
yanıt0
R.R.R:

Son çırpınışları

7
1
yanıtYanıtla
PELİN:

Neden son çırpınışı olsun? Yaşı ilerliyor, kendisine daha dikkat ediyor. Daha bakımlı ve sağlıklı yaşıyor. Kızı da böyle bir anneye sahip olduğu için gurur duyuyor ve ona benzemeye çalışıyor.

yanıt0
yanıt0
kRALEX:

NE HATUNDU BE 90LARDA

3
5
yanıtYanıtla
zzz:

yok be hiç guzel olmadı

yanıt2
yanıt2
selahattin zengin:

sen kendini yakmıssın bari kızını yakma yazık cocuğa

7
0
yanıtYanıtla
Neyyy:

Sesli güldüm, bu ne la. .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title