Haberler

Demıryolu Eylemınde Gozaltı

Adana'da Halkevleri Uyesi Bir Grubun, Demir Yollarinin Guvensiz Oldugunu One Surerek Yaptigi Protesto Eyleminde, Kendilerini Raylara Zincirleyen 2 Kisi Gozaltina Alindi.

Adana'da Halkevleri uyesi bir grubun, demir yollarinin guvensiz oldugunu one surerek yaptigi protesto eyleminde, kendilerini raylara zincirleyen 2 kisi gozaltina alindi.

Halkevleri uyesi grup, Adana Tren Gari onunde toplanarak, Kutahya'daki tren kazasinin ardindan hukumetin ulastirma politikasina tepki gosterdi. Halkevleri Adana Sube Baskani Osman Erkut, demir yollarina yeterince yatirim yapilmadigini one surerek, mevcut ray ve vagonlarla guvenli tasimaciligin yapilamayacagini iddia etti. Aciklamanin ardindan grup uyeleri garin icine girerek, hukumet aleyhine slogan atti. Bu sirada kendilerini demir yolu raylarina zincirleyen Umit A. ile Burak K., Terorle Mucadele Sube

Mudurlugu ve Guvenlik Sube Mudurlugu ekipleri tarafindan "demir yolu guvenligini tehlikeye attiklari" gerekcesiyle gozaltina alindi.

(AB-AB-OZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title