Haberler

Delgado ve Rıcardınho İlk 11'de Sahada

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'nda Fransa'nın Olympique Marsilya Takımıyla Yaptığı Maçta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor Karşılaşmasındaki Kadroda İki Değişiklik Yaptı.

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'nda Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yaptığı maçta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor karşılaşmasındaki kadroda iki değişiklik yaptı.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Ankaraspor ile yapılan karşılaşmada Sağlam, orta sahada Koray'a ve forvette de Higuen'e yer verirken, Şampiyonlar Ligi'nin ilk mücadelesinde bu oyuncuların yerine Delgado ve Ricardinho'yu sahaya sürdü.

Bu arada Ankaraspor maçında siyah-beyazlı formayla ilk kez görev yapan Senegalli oyuncu Lamine Diatta, Olympique Marsilya maçında da forma giyerek Beşiktaş forması altında ilk Avrupa kupası mücadelesini de oynamış oldu.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gökhan Zan'ın yanı sıra FC Zürih maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ali Tandoğan da bu akşamki mücadelede görev almadı.

Teknik direktör Sağlam, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Higuen, Nobre, Koray, İbrahim Akın ve İbrahim Kaş'ı yedek soyundururken, Baki, Mehmet Sedef, Aydın, Burak ve Batuhan'ı ise maç kadrosuna almadı.

Bu arada Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Cisse, bu akşamki karşılaşmayla kendi ülkesinin takımına karşı mücadele etti.

Beşiktaşlı taraftarlar, Veledrome Stadı'nda kendilerine ayrılan 2 bin 600 kişilik tribünde Beşiktaşı desteklerken, bazı Türk vatandaşları da karşılaşmayı Olympique Marsilya taraftarları arasında izledi.

Beşiktaş'ta geçmiş dönemlerde forma giyen ve oynadığı kısa süre içinde siyah-beyazlı taraftarların büyük sevgisini kazanan Pascal Nouma'da karşılaşmayı tribünden izledi.

Bu arada Beşiktaş'ta geçen sezon sonunda görevi bırakan Fransız teknik direktör Jean Tigana da karşılaşmayı izledi.

Ertuğrul Sağlam, Olmpique Marsilya karşısında teknik direktör olarak ilk Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşarken, Beşiktaş'ın başında ligde görev yapan ilk Türk teknik adam olarak da tarihe geçti.

Beşiktaş, Olympique Marsilya ile yaptığı karşılaşmayla Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 4 yıllık hasretine son verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title