Haberler

Dekorasyon Tutkusunda Türkler İlk Sırada Yer Alıyor

Güncelleme:

GFK'nın araştırmasına göre, evlerinin iç dekorasyonunu değiştirme konusunda Türkler yüzde 56 ile ilk sırada yer alırken, bunu yüzde 55 ile Ruslar izliyor.

GFK'nın araştırmasına göre, evlerinin iç dekorasyonunu değiştirme konusunda Türkler yüzde 56 ile ilk sırada yer alırken, bunu yüzde 55 ile Ruslar izliyor.

Araştırma kuruluşu GFK'nın 22 ülkede 25 bin internet kullanıcısıyla yaptığı çalışmaya göre, katılımcıların yüzde 39'u evinin iç dekorasyonu, yüzde 38'i evin kendisi ve yüzde 35'i de mobilyalarıyla ilgili değişiklik yapmak istediğini belirtti.

EN ÇOK İÇ DEKORASYONU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR

Kadınların yüzde 43'ü evlerinde en çok iç dekorasyonu değiştirmeyi isterken, yüzde 40'ı mobilyaları, yüzde 39'u evin kendisini değiştirmeyi düşünüyor. Erkeklerin ise yüzde 35'i ev aletleri ve iç dekorasyonu değiştirmek istiyor.

TÜRKİYE İLK SIRADA

Evin iç dekorasyonunu değiştirmek isteyen katılımcıların ülkeler sıralamasına bakıldığında da yüzde 56 ile Türkiye ilk sırada geldi. Bunu yüzde 55 ile Rusya takip etti. Evin büyüklüğü ve genişliği konusunda değişiklik yapma arzusu yüksek olan ülkeler listesinde de yüzde 50 ile Hong Kong, yüzde 49 ile Rusya ve Arjantin başı çekti. Mobilyaları değiştirmek isteğinde de yüzde 54 ile Rusya, yüzde 49 ile Türkiye ilk iki sırada yer aldı.

RUSLAR EN ÇOK EV ALETLERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR

Ev aletlerini değiştirme isteği en yüksek ülkeler listesinde ilk sıralarda yüzde 45 ile Rusya, yüzde 40 ile Çin, bahçesini değiştirme veya geliştirme isteği en yüksek ülkelerin başında da yüzde 43 ile Meksika, yüzde 38 ile Avustralya yer buldu.

TÜRK KADINLARININ YÜZDE 62'Sİ EVİNDE DEĞİŞİKLİK İSTİYOR

Türk katılımcıların yüzde 56'sı evlerinin iç dekorasyonu, yüzde 49'u mobilyaları, yüzde 45'i ise evlerinin genel büyüklüğü ile ilgili bir değişiklik yapmak istediğini belirtirken, katılımcıların sadece yüzde 6'sı ise seçeneklerden hiçbirini değiştirmek istemiyor.

Araştırmada, Türk kadınlarının yüzde 62'sinin, Türk erkeklerinin de yüzde 52'si evlerinin dekorasyonunda değişiklik yapmayı istediği belirlendi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Rusya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title