Haberler

Cumhurbaşkanı Gül Kars'a Gidecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile 24 Temmuzda Bakü -Tiflis -Kars Demiryolu Projesi'nin Türkiye Ayağının Temel Atma Törenine Katılacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile 24 Temmuzda Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin Türkiye ayağının temel atma törenine katılacak.

Gül, 23 Temmuz Çarşamba günü Kars'a gidecek. Gül, Çarşamba günü Kars Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

Kars Spor ve Sergi Sarayı'nın açılışını yapacak olan Gül, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi temel atma törenine katılacak. Gül, aynı gün akşam Karslı iş adamlarıyla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Gül, 24 Temmuz Perşembe günü Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin Türkiye ayağının temelini, Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in de katılacağı törenle atacak. Törene, Dışişleri Bakanı Ali Babacan da katılacak.

Temel atma töreninin ardından İstanbul'a geçecek olan Gül, Harp Akademileri Komutanlığı'nın mezuniyet törenine katılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title