Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onu Affetti

Giresun'un Görele ilçesine bağlı kapatılan Köprübaşı beldesinin Önerli Mahallesi'nde 2013 yılında yeğenini arazi anlaşmazlığı yüzünden vurarak öldüren 85 yaşındaki Celal Topkara'nın cezasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan affetti.

Giresun'un Görele ilçesine bağlı kapatılan Köprübaşı beldesinin Önerli Mahallesi'nde 2013 yılında yeğenini arazi anlaşmazlığı yüzünden vurarak öldüren 85 yaşındaki Celal Topkara'nın cezasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan affetti. Yaklaşık 4 yıldır cezaevinde bulunan Topkara'nın yaşlılığa bağlı olarak sürekli hastalanmasından ötürü ailesi tahliye için mahkemeye başvurdu. Ailenin başvurusu ise Cumhurbaşkanlığına iletildi. Başvurunun iletilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinden affedilmeye ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, Adli Tıp Kurumunca saptanan sürekli hastalık, sakatlık ve kocama hali nedeniyle hükümlü Celal Topkara'nın kalan cezasını, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104'üncü maddesi uyarınca kaldırmışlardır."

OLAYIN GEÇMİŞİ

Celal Topkara aynı husumetten öldürdüğü yeğeni İsmet Topkara'yı, eşini ve oğlunu 2002 yılında silahla yaralamış ve 11 yıl cezaevinde yattıktan sonra şartlı tahliye ile serbest bırakılmıştı. İddiaya göre yaralama olayından sonra yakalanan Celal Topkara, öldürdüğü yeğenini, 'hapisten çıkacağım seni vuracağım' demiş ve 11 yıl sonra çıktığı cezaevinden kısa bir süre sonra yeğeni 2013 yılının Ekim ayında Ömerli Mahallesi'nde tabanca ile iki el ateş ederek öldürmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Köprübaşı Giresun Görele Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title