Haberler

Çukur, Pazartesi Günlerinin Reyting Birincisi Söz'ü Tahtından Etti

Güncelleme:

Pazartesi günlerinin reyting birincisi Söz, AB grubundaki reyting sıralamasında tahtını Çukur'a kaptırdı. Çukur AB grubunda birinci olurken Söz ikinci sırada yer aldı.

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz bu hafta hüsrana uğradı. Başladığı günden itibaren Söz'ün ensesinde olan Çukur dizisi AB grubunda reyting birinciliğine yerleşti.

BAŞARISINA BAŞARI KATIYOR

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, başarısına başarı katmaya devam ediyor. Total'de ikinci sırada yer alan Çukur, AB'de Söz'ü geçerek birinci sıraya yerleşti. Çukur'un başarısının haftalar geçtikçe daha da artması bekleniyor.


İşte reyting listesi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avrupa Birliği Star TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (47)

SÖZ ESKİSİ GİBİ DEĞİL:

Söz dizisinin bir fanatiği olarak söylüyorum ki; Türk Devletinin güvenliğinin hiçe sayıldığı, koskoca polis merkezinde 1 teröristi koruyamamak, güvenlik kamerası yerine suçluyu fiili aramak gibi bir sürü zaafiyet ile Türk Devletini aciz gösteren bir yapım haline gelmeye başladı. En basitinden kalasnikofla sıkıldığında boş kovan savurması lazım böyle bi yapıtta böyle komik bir açık görmek üzüyor.

17
0
yanıtYanıtla
SNIPER:

Baştan sona komedi zerre kadar gerçeğe dayanan birşey yok ne senaryo ne teçhizat ve ekipman ayrıca operasyon birliklerinin ana kadrosu Astsb ve Uzman ve sözleşmeli erlerdir

yanıt4
yanıt0
Fevzi Çelik:

Vatandaşlarımız mafyavari dizilere bayılıyor, Ülkemizde çekilen dizilerin hangisi çok iyi? Ben tercihimi Askerlerimizin ve Polisimizin başarılarına değinen dizilerden yana kullanırım. Hem de binbirtürlü senaryo ve çekim hatasına rağmen. Vaz geçin baylar Mafya vari dizilerden, topluma kötü mesajlar veriyorsunuz.

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Askerlik yapan biri için bu tür diziler komediden başka birşey değil ne zerre kadar gerçeklik var nede asıl görev yapan can veren can alan Astsb Uzm Çvş erbaş ve er sanırsın ip atlayamayan sb lar birer kahramam :))

13
1
yanıtYanıtla
ggggggg:

sözden bi cacık olmaz görende zannedecek karşısında ordu var öyle filmler saçma bile karşıda ordu varmış gibi gösteriliyor

7
7
yanıtYanıtla
Aloha:

Söz salak bir dizi zaten...

7
7
yanıtYanıtla
ÇUKUR:

İZLEDİĞİM EN İYİ YAPIMLARDAN BİRİ ÇUKUR NE KURTLAR VADİSİ GİBİ SÜREKLİ ÇATIŞMA MAFYACILIK NEDE ASKI MEMNU GİBİ PEMBEMSİ. AİLECEK İZLENECEK SUPER BİR YAPIT

10
2
yanıtYanıtla
yalçın:

söz dizisinin senaristi mi değişti anlamadım. agah ile çolak olmasa dizi yok. bu ne ya yakalayıp yakalayıp ellerinden kaçırıyolar. saçmalayıp duruyolar

11
0
yanıtYanıtla
ÜnsaL:

Çukur Çok ama çok iyi Dizi Umarım böyle devam ederler ki Eger ederlerse Çok ama Çok daha başarılı İşler Çıkarırlar!

9
1
yanıtYanıtla
Kum gibi:

Sevgili mahallelim;) Sadiş sadiş;)

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title