Haberler

Cü Kampusunde Kar Sorunu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (Cü) Kampusunda Yol ve Kaldırımdaki Karların Kaldırılmaması Nedeni ile Zorluk Çeken Öğrenci ve Personel, Yetkililerin Kar Temizleme Çalışması Yapmasını İstedi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) kampusunda yol ve kaldırımdaki karların kaldırılmaması nedeni ile zorluk çeken öğrenci ve personel, yetkililerin kar temizleme çalışması yapmasını istedi.

Geçtiğimiz hafta 3 gün etkili olan ve son 20 yılın en fazla kar yağışının ardından bu hafta okullar açıldı. Üniversite görevlileri, öğrenci ve personelin sıkıntı yaşamaması için yollarda iki aracın geçebileceği mesafede kar temizliği yaptı. Kaldırımlar ile fakülte binaları arası yaya yolları ise yayaların geçeceği şekilde temizlendi.

Yapılan bu çalışmaların yetersiz kaldığını söyleyen öğrenci ve personel, kaldırımlarda açılan yerlerin dar olduğunu, yollarda ise araçların geçişlerinin zor olduğunu belirterek, yetkililerin kentteki diğer kurumlardan yardım alarak, yol ve kaldırımlardaki karları temizlemesini istediler.

(İG-SE-Y) 26.02.2008 17:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title