Haberler

Çorum: "Okul Çağındaki Gençler Arasında Meydana Gelen Şiddet Olayları" Raporu

Çorum Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (Çstkb) Eğitim Komisyonu Tarafından Hazırlanan "Okul Çağındaki Gençler Arasında Meydana Gelen Şiddet Olaylarının Sebepleri ve Çözüm Önerileri" Adlı Raporun, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili Ömer Özyılmaz'a İletildiği Bildirildi.

Çorum Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (ÇSTKB) Eğitim Komisyonu tarafından hazırlanan "Okul Çağındaki Gençler Arasında Meydana Gelen Şiddet Olaylarının Sebepleri ve Çözüm Önerileri" adlı raporun, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili Ömer Özyılmaz'a iletildiği bildirildi.

ÇSTKB Eğitim Komisyonu Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Çorum İl Temsilcisi Erol Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada; Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve bazı komisyon üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'le bir görüşme yaptıklarını belirtti. Kavuncu, "Okul Çağındaki Gençler Arasında Meydana Gelen Şiddet Olaylarının Sebepleri ve Çözüm Önerileri'' isimli raporu Bakan Çelik'e vererek destek istediklerini kaydetti. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de hazırladıkları rapor için kendilerine teşekkür ettiğini kaydeden Kavuncu, ''Sayın Bakan, sivil toplum kuruluşlarının kendileri için daima yol gösterici olduğunu vurguladı. Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu konuya özel bir önem verdiklerini ifade etti" dedi.

Kavuncu ayrıca hazırlanan raporu; TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili Ömer Özyılmaz'a da ilettiklerini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title