Haberler

Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası

Güncelleme:

Tuzla'da çocuklarına tornavida ve süpürge sapıyla işkence yaparak müstehcen videolar izleten anne ve baba, çıkarıldıkları mahkemede hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Tuzla'da, çocuklarına tornavida batırıp süpürgenin odun kısmıyla vurarak şiddet uyguladığı ve müstehcen videolar izlettiği iddiasıyla yargılanan anne ve baba, hapis cezasına çarptırıldı. En küçükleri 5 yaşında olan 4 çocuk ise devlet koruması altına alınarak yuvaya yerleştirildi.

OĞLUNUN GÖĞSÜNE TORNAVİDA BATIRDI

Tuzla'da yaşayan 4 çocuk sahibi Züleyha K. ve Celal K. çifti iddiaya göre, çocuklarına sürekli şiddet uyguluyordu. 12 yaşındaki oğlu Y.S.K.'nın göğsüne tornavida batıran anne, 10 yaşındaki kızı A.K.'nin ise saçlarını çekerek koparıp, süpürgenin odun kısmıyla vuruyordu.

HALALARI ÇOCUKLARA UYGULANAN ŞİDDETİ ORTAYA ÇIKARDI

Çocuklarına müstehcen görüntüler izleten anne, çocuklarının vücuduna tırnaklarını tornavida batırarak defalarca darp etti. Baba Celal K. da aynı şekilde küçük yaştaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladı. Anne ve babanın çocuklarına şiddet uygulayarak kötü muamelede bulunduğunu ve çocukların bakımlarıyla ilgilenmediklerini fark eden halaları, kardeşi ve kardeşinin eşi hakkında şikayetçi oldu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Şikayet üzerine harekete geçen Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Züleyha K. ve baba Celal K. hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan anne ve baba, suçlamaları kabul etmedi. Çocuklar ise, anne ve babalarının kendilerini sürekli dövdüğünü anlatarak, annesinin evde temizlik ve yemek yapmadığını, kişisel bakımlarıyla ilgilenmediğini söyledi. Züleyha K. ve Celal K. hakkında çocuklarına şiddet uyguladıkları gerekçesiyle "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali", "basit yaralama" ve "kötü muamele" suçlarından dava açıldı.

'İFTİRA' DEDİ

Anadolu 8'inci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuksuz sanık Celal K. ile Züleyha K. katıldı. Salonda müşteki hala Yıldız A. ile mağdur avukatı Cengizhan Kılıç da hazır bulundu. Son sözü sorulan anne, 'Bir diyeceğim yoktur' dedi. Baba ise, iftira atıldığını öne sürerek suçlamaları kabul etmedi.

ANNEYE 4 YIL, BABAYA 3 YIL HAPİS

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanıklar Züleyha K. ve Celal K'yi "altsoydan akrabayı kasten yaralama" suçundan 8'er ay hapis, "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan 2'şer yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırdı. Kararla birlikte anne 4 yıl, baba da 3 yıl hapis cezası aldı.

ÇOCUKLARA DEVLET SAHİP ÇIKTI

Anne Züleyha K. hakkında çocuklarına müstehcen görüntüler izlettiği iddiasıyla "müstehcenlik" suçundan 1 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanıklara verdiği cezada indirime gitmedi. Olayların ardından yaşları 5 ile 12 arasında değişen Y.S.K., A.K., G.K., C.K. isimli çocuklar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı çocuk yuvalarına yerleştirildi.

Karara ilişkin görüşünü açıklayan davanın mağdur avukatı Cengizhan Kılıç, "Mahkemenin kararı, sanık lehine iyi hal indirimi veya cezanın ertelenmesi gibi hiçbir unsur içermiyor. Bu davada vahim ve ciddi eylemler yargılandı. Bu sebeple sayın hakimin takdirini kullanırken titiz davranması çok önemli" dedi.

Öte yandan baba Celal K.'nin kızı A.K.'ye yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (37)

38li:

allah belanizi versin

33
0
yanıtYanıtla
Selda:

Bazı insanların çocukları olmuyor bunların olduğu halde değerini bilmiyorlar. Yazık.

27
2
yanıtYanıtla
*Iftira*:

INANMAYIN BU GIBI YAZILARA BÖYLE BIRSEY OLMADI OLAMAZDI O HALASI ASIL YAPAN HANGU ANNE VEYA BABA BUNLARI YAPARKI BUNLARIN HELSI IFTIRA HALASI OLAN SALK KARDESINE BUNU YAPARMI

0
23
yanıtYanıtla
Genç:

Çok safsınız

yanıt1
yanıt0
46:

Biz ne olaylar gorduk yasadik kücücuk kumdaktaki bebege tecavuze yeltenen sapiklar daha niceleri sen arada kafani kaldir haberlere bak

yanıt0
yanıt0
SONER T:

ASIL SANA İNANAN YANDI HARBİDEN SAFSIN BIRAZ AKILLAN DA GELLLL

yanıt0
yanıt0
VATAN53:

rabbimin en ağır azabıyla gazabıyla can çekişir ölmek için yalvarırsınız inşallah. imanı çıkmış gavurlar.

15
3
yanıtYanıtla
Rüknettin hacıbekir:

Ne var bunda İslam a göre dayak cennetten çıkma değil mi?

yanıt0
yanıt13
Ruknettin hacibekir’e:

Buna Cennetten cikma degil, Allahin verdigi emanete ihanet denir. Bilip bilmeden konusuyorsun. . bilmedigin islere burnunu sokma, cok isriyorsan bilmek, git biraz ilim ogren.

yanıt1
yanıt0
vatan53:

binlerce aileler bir evlat sahibi olabilmek için uğruna ne fedakarlıklar ne paralar harcıyor. bu mendebur suratlı yeryüzü mahlukat varlıkları. rabbimin verdiği yavrulara işkence eziyet ediyor. sizin gibi anne baba batsın yerin ta cehennemin dönmez dibine. olmaz olsun. vahşiler. yamyamlar. inşallah bu yavrulara yaptığınızın bin beterini yaşarsınız. çeke. çeke.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title